Kanalisering & healing

kanalisering og healing

Kanalisering & healing budskaber er formidling af indsigt og healing fra højere bevidstheder, der støtter dig til et liv i balance med hele dig. Healingen arbejder igennem budskaberne for at udvide din bevidsthed, transformere indre tilstande og åbne til en dybere mening i dig.

Kanalisering & healing formidles for at udvide din bevidsthed og give nye dimensioner på dig selv, dit liv, dine ressourcer og dine muligheder. Der åbnes til en større samhørighed i dine indre tilstande og til dybere bevidstheder og lag i dig.

Med udgangspunkt i dig og det du ønsker at transformere, arbejder jeg med dine energi- og bevidsthedsfelter, for at åbne og balancere hele dig – i det fysiske og det sjælelige liv. Sammen udvider vi din bevidsthed omkring dig selv og det som bor i dig, så du åbner dig for den healing, indsigt og mulighed for transformation, der ligger her.

Energien arbejder fra højere bevidsthedsplaner og altid ud fra det sted, du er lige nu og her folder healingen sig ud for dig, så du åbner til din egen sandhed og dybere mening i dig og i dit fysiske liv.

Jeg optager Kanalisering & healing og du kan lytte flere gange til formidlingen. For hver gang du lytter modtager du den kærlige energi og healing i formidlingen og du kan opdage nye nuancer og detaljer, så nye muligheder for transformation og åbninger opstår i dig.

Lydfil med 30 minutters budskaber // 550 kr.:

Praktisk info.:

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din Kanalisering & healing til jeg formidler det til en lydfil – uden vi mødes. Jeg tager udgangspunkt i dine spørgsmål, udfordringer, blokering eller områder du ønsker at udvikle og arbejde med samt hvad der ellers kommer ind til dig. Det beskriver du enten i kommentarfeltet eller i en mail efterfølgende. Skriver du ingenting tager jeg udgangspunkt i det som kommer.

Du behøver intet gøre imens. Healing energien arbejder for dig sammen med formidlingen.

Du bestiller din personlige lydfil nedenfor. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Item added to cart.
0 items - DKK