Kanalisering

kanaliseret healing

Kanalisering er budskaber med indbygget healing, der arbejder med healing i dybere lag af din bevidsthed. Budskaberne er designet til at vække genklang i dig. Så du åbner dig til dine dybe indre sandheder og din sjæls visdom og potentiale. Det eneste du skal gøre er at åbne dig imod energien. Sige ja tak til og lade dig føre af energien. 

Kanalisering formidles igennem kærlige budskaber fra dit sjælsplan og højere bevidstheder. Energien i budskaberne støtter dig i din nuværende situation og kaster lys på det, du har brug for indsigt i og afklaring af. For at udvide din opmærksomhed på dine muligheder og åbne til de svar og indsigter, som bor i dybere lag af din bevidsthed.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er lige nu, så du vækker din egen sandhed og en dybere mening i dig.

Hvordan virker kanalisering:

Kanalisering er healing og budskaber og guidet vejledning jeg formidler til dig. Der er bygget healing og aktiveringer ind i de kanaliserede formidlinger. Energierne arbejder med en frekvens og vibration, som din sjæl kender og kan ressonere med. Det er med til at lave åbninger ind i dig. Til din sjæl og den visdom, din sjæl har adgang til.

Kanalisering optages på en lydfil, så du kan lytte mere end én gang og for hver gang modtager du den kærlige højfrekvente energi, der kommer med formidlingen og den kanaliserede healing. Så du kan opdage nye nuancer og detaljer og nye muligheder for forvandling og åbninger opstår i dig.

Det du skal gøre er at sige ja tak til at modtage og aktivere lyset. Læne dig tillidsfuldt ind i processen – så godt som du kan.

Praktisk info.

Lydfil: Varighed: 30 minutter

Jeg formidler kanalisering med budskaber og healing på en lydfil til dig. Du behøver intet gøre imens. Energien arbejder for og i dig sammen med den kanaliserede healing.

Pris: 650 kr.

Du bestiller din personlige lydfil igennem min webshop.

Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din personlige kanaliesring, til jeg formidler det til en lydfil – uden vi mødes.

Min sandhed:

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at alt er energi og lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Energi kan bevæges og påvirkes og arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Jeg formidler, healer og kanaliserer igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle/engle, Gaia, stjernefolk, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder og energier.

Du kan læse mere om kanalisering her og hvordan jeg arbejder og formidler her.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig