Kanalisering

kanalisering

Kanalisering kommer fra et højere bevidsthedsnivau, hvorfra vi kan modtage åndelig og guddommelige vejledning. Kanaliserede budskaber arbejder både på et personligt og et fælles bevidsthedsplan.

Kanaliseringer er en formidling af kærlige budskaber og vejledning, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og formidler. Igennem mit kronechakra rejser jeg til en højere bevidsthed, hvorfra jeg kanaliserer og formidler åndelige budskaber, beskeder og vejledning – direkte som jeg hører dem.

Sammen med en kanalisering følger der højfrekvent healinglys og energi, der bringer dig i tættere kontakt med din sjæl og dit hjertes visdom. Healingen fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Herfra oplever du samhørighed, forening, helhed og mening og kan tage kærligt varer på dig selv.

Kanalisering kan være komplekse budskaber med en dybere mening, der folder sig ud, jo flere gange du lytter. Typisk kommer forståelsen igennem fordybelse og et levet liv. 

Jeg udgiver løbende kanalisered budskaber på min YouTube Kanal, hvor du kan følge med.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK