Ked af det, såret & vred

Ked af det, såret & vred: Lige nu er jeg rigtig meget i en proces med at rense ud og den anden dag ramte jeg en følelse af ked-af-det og såret. Pudsigt nok blev det også temaet på healer uddannelsen. Så det vil jeg dele lidt af. Måske du også kan have glæde af min opdagelse.

Under en øvelse den anden dag opdagede jeg, at der var situationer i mit liv, hvor jeg var i en relation, hvor jeg var for lille og for afhængig af mine omgivelser til at kunne sige fra. Der var for mange hensyn at tage. Så jeg hang fast i følelsen af ked-af-det – stadigvæk. Det fik mig til at opdage…

Følelser sidder som perler på en snor. De hænger sammen og er forbundet og virker som en kædereaktion. Så når vi bliver såret, så bliver vi også vrede. For mange – mig selv inklusiv – så kan vreden være en forbudt følelse. Den kan være “farlig”. I hvert fald i nogle sammenhænge. Når den er det, så kommer vi til at hænge fast i såret og ked-af-det følelser. Såretheden vender dog indad og bliver den ved at være der – uforløst – så æder det langtsomt af vores selvværd. Vi bliver ofre og afgiver magten og kontrollen til andre. Vi mister kontakten til os selv og vores styrke.

Vrede deriomod er en udadrettet energi. Med vrede står vi op for os selv. Vi bevarer – eller tager vores styrke og vores tro på os selv – tilbage. Vi tager vare på os selv.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK