Kronechakra betydning

Kronechakra har den primære funktion at forbinde dig til din højere bevidsthed og det guddommelige.

Du modtager dit spirituelle lys igennem dit kronechakra. Kronechakraet er forbundet med kosmisk bevidsthed. Fra dette energicenter modtager du indsigt og information fra universet/det åndelige/det guddommelige. Kronechakraet er din forbindelse til universet og højere bevidsthed. Det er din “fødekanal”, da det igennem dit kronechakra din sjæl rejser ned til jorden og manifesteres i din fysiske krop.

Mange mennesker har en ubevidst frygt for gud eller spiritualitet og lukker derfor kronechakraet.

Du kan også have et overaktivt kronechakra, hvor du altid modtager ideer og inspiration fra universet. Men hvis du ikke tager fysiske skridt til at manifestere dine ideer, så bliver de fanget i dine øverste chakraer, hvor de forårsager angst og depression. Derfor er det vigtigt, at du lytter til og handler på de spirituelle indsigter, du får og modtager.

Dine åndelige vejledere og guider og engle vil altid lede dig på din vej mod lykke. Så når du bevidst forbinder dig med det guddommelige, plejer du dit syvende chakra – kronechakraet.

Forbind dig til energien i dit kronechakra:

kronechakra betydning

Kronechakra i balance:

Kronechakraet kan ikke være i balance/ude af balance, men vi kan være mere eller mindre forbundet til det. Når du er forbundet oplever du sammenhæng og helhed mellem alle dele af dig selv. Du har en følelse af helhed og mening med livet. Der er balance og harmoni i dit indre og dit liv. Du har en stærk kontakt til den åndelige og guddommelige verden og oplever forening og enhed.

Kronechakra ude af balance:

Kronechakraet kan ikke være ude af balance, men vi kan have lukket for forbindelsen til det i mere eller mindre grad. Når du arbejder med at balancere dine andre chakraer, så følger kronechakraet med.

Har du lukket for dit kronechakra, har du følelsen af at leve et meningsløst liv. Du mangler din tro på livsprocessen og din evne til at kunne se helheden i sig selv. Du oplever ensomhed og isolation.

kronechakra betydning

Balancer dit kronechakra:

Når du vil forbinde dig med dit kronechakra kan du til en start arbejde med de resterende 6 chakraer. Det er med til at forbedre forbindelsen til dit kronechakra. Igennem bøn, meditation og et bevidst samarbejde med det guddommelige og lyset kan du styrke din forbindelse til dit kronechakra. Du kan bede lyset og dine åndelige vejledere om at rense og balancere dit kronechakra med lys og healings energi.

Igennem bøn og meditation kan du træne din evne til at rejse højere op i din bevidsthed. Før du gør det er du vigtigt, du har en stærk og sund jordforbindelse og forankring af din sjæl i dit rodchakra. Det er også vigtigt du samarbejder med åndelige vejledere og lyset om beskyttelse, når du rejser i din bevidsthed.

Chakra meditationer til dine 7 chakraer:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Forstærk og styrk energien i dit krone chakra:

Du kan få et overblik over de 7 primære chakraer her.

En kommentar til “Kronechakra betydning”

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig