Livet efter døden

Livet efter døden er et stort spørgsmål, som vi ofte ikke tør stille eller tænke over eller som vi ikke kan finde endegyldigt svar på.

Igennem mit arbejde som clairvoyant, spirituel vejleder og healer har jeg efterhånden mødt en del afdøde. De har vist mig, hvad de har oplevet i forbindelse med og efter deres død. I denne video fortæller jeg om, hvad sker der, når vi dør og fortæller om om livet efter døden.

Ved du, hvad du tror på eller finder rigtigt for dig? Eller har du nogle oplevelser eller erfaringer, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Afdødekontakt

Afdødekontakt – har du mistet en du holder af?

Når vi mister, kan det være svært at stå i savnet, tomrummet og sorgen over at miste et menneske, vi holder af.

Nogle oplever at have uafklarede følelser eller oplevelser med den, de har mistet. Eller de fik ikke sagt farvel. Afdødekontakt kan være en måde til at finde fred med dem.

At få kontakt med en afdød kan mange gange hjælpe med at finde fred med og accept af, at den afdøde ikke længere er fysisk til stede her på jorden.

Har du uafklarede følelser eller oplevelser med én, som du har mistet, så er afdødekontakt måske noget for dig. Som mennesker, har afdøde / sjæle også deres frie valg, så jeg kan desværre ikke garantere om eller hvem, som kommer til stede under en afdødekontakt.

Uanset om den du ønsker kontakt til, dukker op eller ej, så får du en beskrivelse af dem samt jeres relation og situation og det kan stadig hjælpe dig med accept, fred og indblik omkring de ting, som du er uafklaret omkring, i forhold til den, du har mistet.

En session med afdødekontakt koster 929 kr. Der er afsat 1 time til afdødekontakt. Jeg optager afdødekontakten og sender efterfølgende lydfilen til dig.

Bestil din tid på 30604470 eller book online.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK