Lys Cirkler // transformation ind i lyset

Lys Cirkler

Lys Cirkler // transformation ind i lyset

Lys cirkler er et trygt rum og et stærkt energifelt med åbninger ind i lyset, Her vækkes dine iboende krafter til live. Forenes som et højere formål i dig.

Lys Cirkler er tænkt som en åbenbaring. Det starter som en healing proces og en egen indre rejse, der skaber varig transformation ind i lyset.

Lys Cirkler indeholder:

Guidet energi-, lys og bevidsthedsarbejde.

Jeg skaber åbninger til et højfrekvent, vibrerende lys- og energifelt i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergi og stjernefolk, Gaia og andre lysvæsener fra de højere bevidstheder, der kommer fra de kosmiske og galaktiske lag. Udgangspunktet er at lyset og kærligheden er den højeste Guddommelige energi og kraft, som vi alle er en del af – og som er en del af os.

Budskab fra de højere bevidstheder:

Vi lægger dig i cirklen af lys. I cirklen af lys sår vi små guldkorn i dig. Guldkorn der vækkes til live, i takt med din rejse og de skridt du tager. De bevægelser du laver. 

Jeg ser min rolle i Lys Cirklerne som facilitator, vejviser og tjener for lyset for at støtte dig på rejsen med dyb transformation ind i lyset og udvidelse af din bevidsthed ud i de nye dimensioner og bevidsthedslag, der er åbnet for os.

✨  Hvis det er noget, der kalder på dig vil jeg elske at have dig med – uanset erfaring ✨

Temaet for den næste Lys Cirkel er “Sjælsrolle”

Her guider jeg ind i energierne, så du får mulighed for at forløse gammel, tung sjælskarma energi og åbne din hjerteportal til lyset og en højere bevidsthed om, hvad din rolle er i dette liv.

Næste Lys Cirkel
14. decemer kl. 17-19.
Starter om:

00Dage
00Timer
00Minutter

Du kan følge med på Instagram, Facebook eller tilmelde dig min nyhedsmail, hvis du vil have besked om kommende Lys Cirkler.

Praktisk info:

Dato: 14. december 2022
Tidspunkt: 17-19
Sted: Helsecenter Få Det Bedre, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup. Vi mødes i workshop 1 på 1. sal.
Pris: 450 kr.
Tilmeldingsfrist: 10. december 2022
Medbring: en måtte (alternativt et tykt tæppe) og gerne et tæppe til at tage over dig, hvis du vil ligge ned. Der er også stole til låns. Tag også en vandflaske med.

12-12 lysportal // Udfoldelse af din sjæl

12-12 lysportalen handler om en øget bevidsthed på vores sjæl. På vores højere livsformål og på vores sjælsrolle. 12-12 lysportalen handler om at forene lyset i vores hjerter. I os selv og imellem hinanden. Det er nu vi for alvor træder ind i de nye åbninger, der er skabt til os igennem de sidste par år. Så vi begynder at samskabe livet her på Jorden med lyset og kærligheden som vejviser.

Du kan komme med, når jeg guider ind i portalen
12. december kl. 12

Enten på livestream eller på replay, som det passer med dine planer den dag.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.