Lyskativering

Hjertehealing & lysaktivering
Sommerfuglen er for mig et symbol på sjælen og den rejse, den er på. Med den dybe transformation, det er muligt for os mennesker at gennemgå ved at bygge bro imellem vores fysiske og sjælelige liv.

Lysaktivering:

Lysaktivering åbner dit hjerte, udvider din bevidsthed og vækker lyset i dine celler. Formålet er at aktivere din sjæls potentiale, så du lever dybtfølt ud fra, hvad dit hjerte – og din sjæl – fortæller dig. I harmoni og balance med din sjæls højere livsformål.

 “Your heart knows the way. Run in that direction.”
Rumi

Hvad er lysaktivering:

Lysaktivering renser ud i din fysiske krop, din energikrop og DNA. Energien bryder dybe mønstre og healer karmisk energi og den sjælshistorie, som er lagret i din energikrops erindring.  

Lysaktivering er en højfrekvent vibrerende energi fyldt med kærlighed. Energien er dybt transformerende og højner frekvensen i din energikrop og aktiverer lyset i dine cellers erindring. Energien vækker genklang i din sjæl og åbner til din sjæls potentiale og livsformål. Det sker med de skridt og i det tempo, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg formidler og kanaliserer healing igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle/engle, Gaia, stjerne- og lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Varighed: 75 mimutter
Pris: 900 kr.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre)
Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig, så vender jeg tilbage med udendørs lokation.
Betaling: Du kan betale med kontanter (ved fysisk fremmøde), MobilePay, Visa- og Mastercard.

Kan du ikke komme til mig er kanaliseret healing måske noget for dig. Det kan du læse mere om her.

Item added to cart.
0 items - DKK