Lyskativering & hjerteåbning

Hjertehealing & lysaktivering
Sommerfuglen er for mig et symbol på sjælen og den rejse, den er på. Med den dybe transformation, det er muligt for os mennesker at gennemgå ved at bygge bro imellem vores fysiske og sjælelige liv.

Lysaktivering & hjerteåbning er for dig, der ønsker større indre fred og frihed. Som vil opleve mere helhed og en større mening i livet – igenem din sjæl og din sjæls potentiale.

Vi arbejder med at åbne dit hjerte, udvide din bevidsthed og vække lyset i dine celler. Det giver dig mulighed for at leve dybtfølt ud fra, hvad dit hjerte – og din sjæl – fortæller dig. I harmoni og balance med din sjæls højere livsformål.

Lysaktivering & hjerteåbning er for dig, der ønsker dyb transformation ind i lyset og som er dedikeret til din personlige og sjælelige rejse og udvikling.

Rammerne for lysaktivering & hjerteåbning:

Jeg sætter rammerne med kanaliseret healing og lysaktivering, budskaber og vejledning for at skabe åbninger i dig. Jeg tror på, du allerede kender svarene. Min rolle er at vise dig vejen. Ved at arbejde med dine energier. Din sjæl. Forløse og transformere blokeret og fastlåst energi til ny indsigt. Så du udvider din bevidsthed, skaber tættere kontakt til din sjæl og aktiverer og låser op til dine sjæls kvaliteter, potentiale og visdom.

 “Your heart knows the way. Run in that direction.”
Rumi

Hvad er lysaktivering:

Lysaktivering renser ud i din fysiske krop, din energikrop og DNA. Energien bryder dybe mønstre og healer karmisk energi og den sjælshistorie, som er lagret i din energikrops erindring.  

Lysaktivering er en højfrekvent vibrerende energi fyldt med kærlighed. Energien er dybt transformerende og højner frekvensen i din energikrop og aktiverer lyset i dine cellers erindring. Energien vækker genklang i din sjæl og åbner til din sjæls potentiale og livsformål. Det sker med de skridt og i det tempo, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

At transformere og udvide bevidstheden er en rejse. Den tager tid. Det kræver tillid og det kræver mod. Vil du tage den sammen med mig, vil jeg elske at samarbejde og gå vejen med dig.

Varighed: 2 timer
Pris: 1.500 kr.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at alt er energi og lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Energi kan bevæges og påvirkes og arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Jeg formidler, healer og kanaliserer igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, ærkeengle/engle, Gaia, stjernefolk og -energier, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder og energier.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor huset. Indgang er dør nr. 2
Elsker du som jeg at være ude, er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så jeg kan gøre klar udendørs.
Betaling: Du kan betale med MobilePay, Visa- og Mastercard.

Vi kan også mødes via Zoom. Kontakt mig på mail eller telefon 3060 4470, hvis du ønsker det.

Kan du ikke komme til mig er kanaliseret healing og budskaber måske noget for dig. Du får en 30 minutters formidling på lydfil. Det kan du læse mere om her.

Item added to cart.
0 items - kr.