Fælleshealing af Jorden // livestream

Én gang i måneden kalder jeg healere, lysarbejdere, energiarbejdere, dig med et stort hjerte og alle, der har et ønske om at sprede lys & kærlighed – til fælleshealing af Jorden.

Lyscirkel er et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor vi sammen skaber et stærkt felt af lys og kærlighed, som hjælper Jordens healing, udrensning og opstigning.

Alle der deltager modtager selv lys, healing og opgradering i den energi og lyscirkel, vi sammen skaber, så vi samtidig styrker vores eget lys.

Sådan foregår Lyscirkel:

Jeg guider fællesshealingen i lyscirklen med åbninger til lyset. Vi sætter alle intentionen om at heale og sprede lys og kærlighed til og på Jorden.

Jo flere vi er til at holde energien og lyset, jo kraftigere kan det strømme ind til jorden igennem os og vores sjæle og hjælpe Jordens udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed.

Det eneste du skal gøre er at sætte intentionen og sige ja tak til at være kanal og formidler af lyset. Du giver dit bidrag på din måde og ud fra det sted, du er i dag. Du er velkommen uanset om du har ingen, lidt eller meget erfaring i lys- og energiarbejde.

Det praktiske:

Lyscirkel fællesshealingen foregår én gang i måneden igennem livestream og replay på min YouTube kanal og mit online fællesskab ”Shanayas Lyscirkel”. Du kan være med både live og på replay. Du kan sagtens træde ind i energifeltet på et senere tidspunkt og give dit bidrag.

Næste Lyscirkel livestream er tirsdag den 19. april 2022 kl. 16.30-17.30.

De enkelte dage fastsætter jeg løbende. Du kan følge med her og på min Instragram profil og facebook side, hvor jeg annoncerer den næste Lyscirkel fra gang til gang.

for den kommende måneds Lyscirkel. Abonnerer du på min youtube kanal får du også direkte besked, når jeg går live.

Lyscirkel er mit bidrag til:

  • At støtte mennesker og Jorden i den opstigningsproces vi gennemgår
  • Hjælp til at aktivere sjælslys og sjælspotentialer

Jeg guider og formidler altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg healer og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevistheder. Jeg lader mig føre af energierne, så det præcise indhold kender jeg ikke på forhånd.

Item added to cart.
0 items - DKK