Lyscirkel // gruppehealing & lysaktivering

Lyscirkel gruppehealing og lysaktivering

Lyscirkel er et trygt rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl og alt det, der er dig.

Vi mødes i 2 timer, hvor jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering. Efter den guidede formidling er der mulighed for uformel snak, deling og spørgsmål eller kanaliserede budskaber forbundet med tiden lige nu.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Der åbnes til din egen sandhed og en dybere mening i dig, så du lever frit og dybtfølt ud fra dit hjerte i harmoni og balance med din sjæl og alt, der er dig. Herfra lever og skaber du det liv, der er i balance med din sjæls højeste potentiale og livsformål.

Det eneste du skal gøre er at sige ja tak til at være med i cirklen. På den måde laver du åbninger i dig selv og støtter din egen healing, udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed.

Jo flere vi er til at holde lyset, jo kraftigere kan det strømme ind til jorden igennem os og vores sjæle og hjælpe Jordens udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed. Det giver du dit bidrag til ved at arbejde med at hæve din egen energi og frekvens til mere lys og kærlighed.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg kanaliserer healing og åbninger ind i dig og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerne- og lysvæsener og andre kosmiske bevistheder og energier.

Praktisk info:

Lyscirkel er en tilbagevendende begivenhed, som jeg løbende arrangerer. Næste gang er

Dato: 9. maj 2022
Tidspunkt: kl. 17-19
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup (workshop lokale 1 hos Få Det Bedre på 1. sal)
Pris; 150 kr.
Tilmeldingsfrist: 5. maj 2022
Medbring: Vil du ligge ned, skal du medbringe en måtte (alternativt et tykt tæppe) og gerne et tæppe til at tage over dig. Tag også gerne en vandflaske med. Der er stole og meditationspuder til låns, hvis du vil sidde op.

Du kan følge med på Instagram og Facebook, hvis du vil have besked, når næste Lyscirkel er på plads.

Item added to cart.
0 items - DKK