Lyscirkel // livestream

lyscirkel // livestream

Lyscirkel // livestream med kanaliseret healing for at aktivere lyset i dine celler og give plads til mere af din sjæls bevidsthed.

Min intention med Lyscirkel // livestreams er at støtte og vejlede i opvågning til lyset og den transformation vi er i – hver især og sammen med Jorden.

Du får et trygt rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din sjæl. Jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering, der støtter dig på din personlige rejse og transformation ind i lyset.

Sand transformation starter indefra. Min rolle er at udvide bevidstheden og vise dig vejen hjem, så du genfinder din sandhed og din sjæls visdom.

Jeg formidler og healer med udgangspunkt i lyset og kærligheden som den højeste guddommelige energi og kraft.

Lyscirklerne kan have forskellige temaer afhængigt af energierne og hvad jeg guides til.

Det praktiske:

Næste livestream: p.t. har jeg ikke planlagt nogle livestreams.

Du kan følge med på Instagram og Facebook, hvis du vil have besked, når næste Lyscirkel // livestream er på plads.

Vi mødes via Zoom. Her guider og formidler jeg kanaliseret healing og lysaktivering. Selve formidlingen vil typisk tage 30-60 minutter. Jeg afsætter ekstra tid, så der er mulighed for at stille spørgsmål, få råd til dit personlige energi- og healing arbejde eller modtage kanaliserede budskaber.

Du får adgang til den kanaliserede healing og lysaktivering på video, så du kan arbejde videre med energierne efterfølgende, hvis det kalder på dig.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Jeg kanaliserer healing, aktiveringer og åbninger ind i dig og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med Opstegne Mestre, Engle og ærkeengle, Gaia, Stjernefolk og stjerneenergier og andre lysvæsener og kosmiske og galaktiske bevidstheder.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Der åbnes til din egen sandhed og en dybere mening i dig, så du lever frit og dybtfølt ud fra dit hjerte i harmoni og balance med din sjæl og alt, der er dig. Herfra lever og skaber du det liv, der er i balance med din sjæls højeste potentiale og livsformål.

Det eneste du skal gøre er at sige ja tak til at være med i cirklen. På den måde laver du åbninger i dig selv og støtter din egen healing, udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed.

Jo flere vi er til at holde lyset, jo kraftigere kan det strømme ind til jorden igennem os og vores sjæle og hjælpe Jordens udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed. Det giver du dit bidrag til ved at arbejde med at hæve din egen energi og frekvens til mere lys og kærlighed.

Item added to cart.
0 items - kr.