Lyscirkler

Lyscirkler
Tiderne er omskiftelige med nye energier og åbninger til os mennesker. Til nye bevidstheder og nye dimensioner.
Der er mange sjæle og mange lys, der vækkes og aktiveres over hele jordkloden. Jo flere vi er og jo flere vi samles for at arbejde med lyset og højne vores vibration til en højere, lettere og lysere energi. Jo bedre kan vi støtte hinanden og Jordens opstigning.

Lyscirkler er fællesskaber og et trygt rum, hvor vi arbejder med udgangspunkt i lyset og kærligheden som den højeste guddommelige energi og kraft.

Du kan deltage i forskellige lyscirkler med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din sjæl. I lyscirklerne guider og formidler jeg kanaliseret healing og lysaktivering, der støtter dig på din personlige rejse og transformation ind i lyset. Min intention med lyscirklerne er at støtte og vejlede i opvågning til lyset og den transformation vi er i – hver især og sammen med Jorden.

Sand transformation starter indefra. Min rolle er at udvide bevidstheden. At inspire, støtte og vejlede på vejen med dyb transformation igennem opvågning til lyset og sjælens kald. Med healing, åbninger til hjertet og aktiverering af lyset og sjælens potentiale og kvaliteter. For at vise dig vejen hjem og genfinde din sandhed. Din indre visdom.

Jo flere vi er til at holde lyset, jo kraftigere kan det strømme ind til jorden igennem os og vores sjæle og hjælpe Jordens udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed. Det giver du dit bidrag til, ved at arbejde med at hæve din egen energi og frekvens til mere lys og kærlighed.

Lyscirklerne foregår både online og i fysiske møder. De kan have forskellige temaer afhængigt af energierne og hvad jeg guides til.

💖 Find din tribe. Dit fællesskab 💖

Det kan være svært at gå vejen alene. Vi er skabt til fællesskaber. At høre til. At følges. I mine lyscirkler er der rum og højt til loftet og plads til dig, præcist som du er. Sammen inspirerer, støtter og styrker vi hinanden.

Lyscirkel gruppehealing og lysaktivering

Lyscirkel // healing & lysaktivering (fysiske møder)

Vi mødes i 2-2,5 time, hvor jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering. Efter den guidede formidling er der mulighed for uformel snak, deling og spørgsmål eller kanaliserede budskaber forbundet med tiden lige nu.

Shanayas Lyscirkel // online univers

Med healing og åbninger i dybere lag af bevidstheden for at skabe mere plads til lyset i dig.

Shanayas Lyscirkel er mit online univers, hvor du med et månedligt bidrag blandt andet finder:

  • Kanaliseret healing & lysaktivering
  • Guidede meditationer 
  • Indlæg med mine oplevelser  – for at inspirere dig på din rejse
  • Fællesskab med andre lysende sjæle

Lyscirkel // livestream

Livestreams med kanaliseret healing for at aktivere lyset i dine celler og give plads til mere af din sjæls bevisthed.

Livestreams foregår via Zoom. Du har adgang til den kanaliserede healing på video / lydfil efterfølgende.

Lyset i dit hjerte

Lysarbejder i hjertet // del 1: Opvågning til lyset

trygge rammer i et fællesskab med kanaliseret healing, lysaktivering, undervisning og guidning, der skaber åbninger i dig og plads til meget mere af din sjæl og dit lys. Du får mulighed for dyb transformation med en stærk sjælskontakt og åbning til din sjæls fulde potentiale og højere livsformål.

Opvågning til lyset er første forløb af i første omgang tre. Fokus på del 1 er din egen healing og åbning af dit hjerte, så der bliver plads til mere af lyset og din sjæl i dig.

Item added to cart.
0 items - kr.