LysVejen // radiate from within

Transformation & bevidsthedsløft

i et lysende og højt vibrerende energifelt, der hæver frekvensen i din krop og dit sind og åbner dig imod lyset og din højeste bevidsthed – dybt i dit indre.

Indholdet opstår i et ligeværdigt hjertemøde imellem dig og mig.

Jeg faciliterer et stille rum, hvor du kan forene dig med en dybere sandhed og en højere mening i dig – helt i dit tempo og hvad du er klar til at åbne og integrere i dig.

Vil du opdage og erkende dig selv i nye dimensioner og tage skridt på din rejse med mig, vil jeg elske at skabe rummet til dig

Tiden efter:

Transformation og bevidsthedsarbejde er ingen quickfix. Energierne arbejder dybt og længe og åbner til nye erkendelser og perspektiver, du skal føle dig klar til at åbne dig imod, håndtere og integrere i dit fysiske liv.

Det er en fordel, hvis du i tiden efter vores møde har mulighed for at være i stilhed i og med de nye lag af bevidsthed, der er åbnet og åbnes i dig.

Follow-up møde

med støtte og inspiration i tiden efter

Du er ikke alene. I tiden efter vores møde kan vi mødes på Zoom eller tale i telefonen. Du kan stille spørgsmål og få sparring og inspiration til det, som opstår i dig. Eller blot dele fra din rejse. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme igen til en fuld tid.

Varighed & priser

Fysisk møde hos mig

1 time // 995 kr.
1,5 time // 1.497 kr.
Ekstra: 30 minutters follow-up på Zoom/tlf. // 550 kr.
Follow-up mødet afholdes særskilt på et senere tidspunkt.

På afstand

1,5 time incl. lydfil // 1.497 kr.
2 timer incl. lydfil og 30 minutters follow-up på Zoom/tlf. // 1.990 kr.
Follow-up mødet afholdes særskilt på et senere tidspunkt.

Praktisk info ved fysisk møde:

Vi mødes hos mig i mit private hjem på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor på vejen. Indgang er igennem dør nr. 2. Jeg sætter et tændt lys på trappen, du kan pejle efter. Gå bare ind i forgangen – også hvis døren er lukket.

Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs møde. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så jeg kan gøre klar til os udendørs.

Betaling: Du kan betale med kontanter (på beløbet – jeg kan give retur med MobilePay), MobilePay 604871 eller Visa- og Mastercard.

Praktisk info på afstand:

Det er en fordel, du er i stilhed imens jeg arbejder i og med dine energifelter i den første time. Du kan sidde op eller ligge ned, som det passer dig.

Når jeg er færdig sender jeg dig en lydfil samt et betalingslink til MobilePay eller Stripe, hvor du kan betale med visa og mastercard. Det er også muligt at betale med bankoverførsel.

Når du booker din tid, kan du vælge om det skal være incl. et follow-up møde på 30 minutter. Du kan også altid booke det på et senere tidspunkt. Tidspunktet for follow-up mødet aftaler vi efterfølgende.