Manifestering & feminin skaberkraft workshop

Manifestering & skaberkraft

Manifestering & skaberkraft: healing og aktiverings workshop over 3 gange – for dig, der vil aktivere din feminine skaberkraft og forbinde dig til din urkraft og din indre styrke. Til dit hjerte og din sjæl. Herfra skaber og manifesterer du det, som du har brug for – helt i tråd med dit hjerte og dine inderste og dybeste behov.

Manifestering & skaberkraft // Healing og aktiverings workshop

manifestering & skaberkraft workshoppen arbejder vi med at aktivere din feminine skaberkraft og forbinder dig til din urkraft – din power og din styrke. Herfra skaber du og manifesterer du det, som du har brug for – helt i tråd med dit hjerte og din sjæl.

Vi afdækker dine inderste og dybeste behov og arbejder os ind mod din kerne. Hvor du forbinder dig til din essens og alt det, der er dig.

Du får et trygt et rum med højt til loftet og plads til hele dig, præcist som du er.

Workshoppen er en kombination af kanaliseret healing, aktiveringer, undervisning og blide guidninger ind i åbninger i dig.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Der åbnes til din egen sandhed og en dybere mening i dig, så du lever frit og dybtfølt ud fra dit hjerte i harmoni og balance med din sjæl og alt, der er dig. Herfra lever og skaber du det liv, der er i balance med din sjæls højeste potentiale og livsformål.

Min rolle er at heale, åbne og aktivere, guide og vise dig vejen. Den, der er sand for dig.

Alle healinger, aktiveringer og undervisning optages, så du kan lytte igen og igen og lade energierne arbejde videre i dig.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg kanaliserer healing og åbninger ind i dig og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerne- og lysvæsener og andre kosmiske bevistheder og energier.

Det praktiske:

Datoer: 19. maj, 25. maj og 2. juni 2022
Tidspunkt: kl. 16.30-19.30
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup i workshoplokale på 1. sal (hos Helsecenter Få Det Bedre)
Pris; 1.675 kr.
Medbring: Vil du ligge ned under healing, skal du medbringe en måtte (alternativt et tykt tæppe) og gerne et tæppe til at tage over dig. Tag også gerne en vandflaske med. Der er stole og meditationspuder til låns, hvis du vil sidde op.

Item added to cart.
0 items - DKK