Melchizedek

Melchizedek er en del af Det Store Hvide Broderskab. En samling af højere vibrende galaktiske bevidstheder, der blandt andet arbejder for Jorden og menneskehedens opstignning og for andre planeter og galakser.

Melchizedek healer sjælshistorie i de bevidsthedslag, vi ikke selv kan nå. Han sætter os fri af karmiske energier i fællesbevidstheden og vore personlige sjælskarma og sjæls erindringerne fra tidligere liv.

Melchizedek fjerner den sløring, som ligger i det mentale lag. En sløring som gør, at vi føler os adskilt fra vores højeste bevidsthed. Han opløfter os til en højere bevidsthed igennem vores sjæls karakter og vores sjæls potentiale.

Han arbejder med sindets stærke kraft til begrænsning  med at holde os tilbage, fordi vi misforstår eller misfarver vores opfattelsesevne af livet og af os selv.

Melchizedek er Guds budbringer. Han kommer med lyset og med budskaber om lyset. Han prikker til vores hjerte med hans selenit healerstav. Så bevæger det sig. Tænder en gnist af lys i hjertet. Han siger: ”Jeg tænder lyset i dit hjerte. Spaltning af lys. I flere dimensioner – ind i hjertet. Ligesom atomer der deles og finder sammen”.

Melchizedek vækker vores  energikrop og højner vibrationen til en højere frekvens. Han healer i  forhold til den store fællesplan og vores sjælshistorie.

Sådan ser jeg Melchizedek:

Jeg ser Melchizedek som en gammel vis mand. Han har et stort hvidt skægt og meget rynket hud. Kraftigt hvidt hår lidt længere end skuldrene og med en bispehue (som pavens hat) på hovedet.

Han bærer en gul kjortel med en lys himmelblå kåbe over med brede åbninger på ærmerne. Der er hvide striber på tværs, der danner et rudemønster og hvid pels på kanterne.

Han holder et septer med en rød sten – som en rubin – bare mere klar rød – i hans hånd.

Da jeg mødte Melchizedek første gang under min egen selvhealing rakte han mig en krystal. Det var først senere jeg fik navnet på den. Selenit. Jeg oplevede den som hans talerør ind i mit hjerte.

Du kan bruge selenit, når du vil samarbejde med Melchizedeks for at høre hans vejledning og hjælp og for at røre andres hjerte, så de forbinder sig i hjertet til Melchizedek. 

Vi kann opleve og identifierer energier og bevidstheder forskelligt, så måske ser du Melchizedek anderledes. Husk at gå med det. Det kan også være, du hører hans navn eller ser ham i farver. Fx blå, hvid og gul som jeg.

Budskab fra Melchizedek:

Melchizedek kommer med et budskab om, at den højeste frekvens er lyset og kærligheden. Det Guddommelige i os, som vi altid er forbundet til,  men som vi har glemt igennem generationer. Vi har forkastet lyset og kærligheden mange år tilbage. Bedraget under Atlantis forårsagede dets undergang. Atlantis var en højere bevidsthed på Jorden.  Atlantis er en forgangen tid. Den kuldsejlede,  gik i opløsning og blev til aske. Alt er gemt og glemt.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig