Min rejse

Siden sommeren 2022 har min personlige transformation taget fart og det går fortsat stærkt. Det startede med en tydelig besked om at sætte mig i 30 dage for at kanalisere. Hvad jeg skulle med det eller hvor det skulle føre mig hen vidste jeg intet om.

Det blev starten på den vildeste rejse for mig, da jeg begyndte bevidst at åbne mig for og kommunikere med opstegne mestre, lysvæsener og galaktiske bevidstheder. I min vildeste fantasi har jeg ikke kunnet forestille mig, hvad jeg har oplevet og erkendt undervejs. Hvor det har ført mig hen. Hvad det har åbnet og transformeret i mig. Hvad det har udfordret og rystet i mig. Det er det mest syrede og til tider også overvældende at opleve de dimensioner. Og det mest fantastiske og fredfyldte.

Jeg kender stadig ikke alle svarene. Hvor det fører mig hen eller hvad jeg skal med det. Det er en rejse ind i dybe lag af min bevidsthed.  En dyb transformation og erkendelse af mig selv i nye dimensioner og lag af bevidsthed, jeg ikke har kendt til i mit fysiske liv. Mit selvbillede forvandles og ændres indeni. En dyb kontakt til min sjæl og mit hjem opstår. Jeg ser, oplever og sanser i glimt det nye, som jeg mærker langsomt integreres og forandrer mig – dybt i min kerne og i hele min eksistens her i det fysiske liv.

Jeg er stadig på vej og ved nu, det er byggesten til en rejse, der langt fra er slut endnu.

Her kan du følge min rejse med erkendelser og indsigter fra min rejse med at transformere og forbinde mig til min højeste bevidsthed.

Jeg håber det kan være inspiration til din rejse og vække din dybe sandhed og højere mening.

I lys & kærlighed Shanaya Annaann

No post found!

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig