Mød dit kraftdyr

Mød dit kraftdyr.

Kraftdyr er symboler for energier, der støtter og hjælper os i livet. De minder os om bestemte dele af os selv eller vores liv, som vi har brug for at se på – enten fordi vi mangler dem eller fordi vi skal huske at bruge dem. Kraftdyr viser os en vej frem.

Jeg har under flere meditationer og yoga set en enhjørning, men den havde også vinger og så først troede jeg, det var pegasus. Jeg ledte efter information omkring pegasus, men det gav ikke mening for mig. Men jeg blev ved med at få det samme billede frem for mit indre blik og pludselig kom jeg i tanke om enhjørningen. Og SÅ skete der noget, da jeg læste omkring enhjørningen. Enhjørningen står for at forene det spirituelle og jordiske liv.

Det kan være lidt svært at tyde de billeder og symboler, vi får under en meditation og i gennem vores spirituelle sanser. Det er ikke altid, vi behøver at forstå dem med vores bevidste sind, men er du nysgerrig og vil du gerne arbejde mere bevidst med de symboler og billeder du ser, kan du taget nettet i brug og se, hvad andre har skrevet omkring de symboler, du får. Du kan også forsøge at lægge mærke til de tanker og følelser, du får omkring billedet.

Mød dit kraftdyr meditation

Jeg har fundet en meditation, der hjælper dig med at møde dit kraftdyr. Den varer ca. 22 min. Du kan ligge eller sidde som du ønsker.

Du finder meditationen her:

Jeg håber, du møder dit kraftdyr (eller en anden guide) under din meditation. Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive hvilket ét i kommentarfeltet.

9 kommentarer til “Mød dit kraftdyr”

 1. Hej Ann.

  Har mediteret jeres animal spirit/ kraftdyr, og mødte uglen, der sad på min arm, drejede sit
  hoved, så på mig, med en ro der var meget markant.
  Der var også en ung hjort/dådyr, som kom tæt på os. Hun kikkede op på mig, virkede glad, men også lidt sky i starten. Spurgte så uglen, hvorfor er i her begge to,. Beskeden var kort… cautious

  Med venlig hilsen
  Birgit Pia

  Svar
 2. Jeg mediterede og det var virkeligt en fantastisk oplevelse. Jeg blev bekræftet i hvad min mor så ved min seng da jeg var lille, og meget syg. Mit kraftdyr er en sort ulv/hund, med grønne milde øjne. Jeg takkede den, spurgte hvad den hed, fik det svar “Ulv”, en dejlig oplevelse, som jeg gerne vil opleve igen.
  Af hjertet tak
  Kirsten

  Svar
 3. Kære Kirsten. Hvor lyder det bare dejligt og sikke en skøn oplevelse 🙂 Dejligt du har lyst til at dele 🙂 Kærlige hilsener og godt nytår til dig – Ann

  Svar
  • Lyder dejligt Vicki. Bare bliv ved og vær tålmodig. Du kan ikke “tvinge” noget frem i meditationen. Mit bedste råd er at være med det som er og så kommer det til dig 🙂 Rigtig god fornøjelse 🙂

   Svar
 4. Jeg har også flere gange set en enhjørningepegasus i mine meditationer/healinger – har ikke hørt om andre, der har oplevet det samme før – den var/er min englekriger-ganger/hjælper fra Lyra – så blev helt glad da jeg så den på din side her Jeg har også en minipony version som guide – den hedder Poul ❤️

  Svar
  • Hej Emma
   Jeg har desværre ikke dykket ned i betydningen af de 2 dyr. Jeg har selv set ørn flere gange. Skildpadden kan måske handle lidt omkring tryghed/utryghed. Ro og tilbagetrækning. Slow living for at kunne være tilstede, nærværende og tryg. Ørnen er smuk og stolt og har et stort overblik og et skarpt blik og syn for detaljer. Ved ikke om det kan give mening for dig 🙂 Kærlige hilsener Ann

   Svar

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK
%d bloggers like this: