Ann Shanaya Meier

Om mig og min rejse:

Jeg hedder Ann Meier. Mit sjælsnavn er Shanaya. For nyligt har jeg opdaget, mit galaktiske navn er Annaann. Så i mit regi som energiarbejder og formidler af galaktisk og kosmisk visdom, vil jeg identificere mig selv som Shanaya Annaann. Min rolle er at vække sjæle og støtte mennesker og menneskehedens rejse med dyb transformation i en ny gylden tidsalder.

Siden sommeren 2022 har min personlige transformation taget fart og det går fortsat stærkt. Det startede med en tydelig besked om at sætte mig i 30 dage for at kanalisere. Hvad jeg skulle med det eller hvor det skulle føre mig hen vidste jeg intet om.

Det blev starten på den vildeste rejse for mig, da jeg begyndte bevidst at åbne mig for og kommunikere med opstegne mestre og andre lysvæsener. Senere har jeg åbnet til galaktiske og bevidstheder. Det er det mest syrede og til tider også overvældende at opleve de dimensioner. Og det mest fantastiske og fredfyldte.

Jeg kender stadig ikke alle svarene. Hvor det fører mig hen eller hvad jeg skal med det. Det er en rejse ind i dybe lag af min bevidsthed.  En dyb transformation og erkendelse af mig selv i nye dimensioner og lag af bevidsthed, jeg ikke har kendt til i mit fysiske liv. Mit selvbillede forvandles og ændres indeni. En dyb kontakt til min sjæl og mit hjem opstår. Jeg ser, oplever og sanser i glimt det nye, som jeg mærker langsomt integreres og forandrer mig – dybt i min kerne og i hele min eksistens her i det fysiske liv.

Jeg er stadig på vej og ved nu, det er byggesten til en rejse, der langt fra er slut endnu.

Den læring, viden og indsigt jeg får fra min rejse, bringer jeg ind i mødet med dig. Har du lyst til at følges på din rejse og opdage og erkende dig selv i nye dimensioner er du velkommen.

Enten i et 1:1 møde du kan booke tid til her eller til forskellige fysiske og online events.

Min rolle og mine kompetencer:

Min rolle er at vise vejen. Jeg formidler fra kosmiske og galaktiske lag af min bevidsthed og skaber rum med stilhed, så du genfinder en dyb sandhed og en højere mening i dig.

Min kompetence er at formidle og facillitere rum ved at invitere ind i kraftfulde og højfrekvente energifelter i de kosmiske og galaktiske lag af bevidsthed.

For at du kan:

  • transformere vibrationen i din krop, dit sind og dit energisystem
  • opdage og erkende dig selv i nye dimensioner
  • forene dig med din højeste bevidsthed
  • aktivere din sjæls bevidsthed og huske hvem du er, hvor du kommer fra og hvorfor du er her

så du lever og skaber dit liv udfra en dyb sandhed og mening i dig.