Om Ann Meier

Ann Meier ShanayaTemplet

Jeg er født i 1970 i Århus og flyttede til Kolding i 1980.

Jeg bor med min kæreste, 2 unge mennesker og 2 katte.

Jeg er uddannet clairvoyant rådgiver i 2013 efter 1,5 års uddannelse.

Min passion er at hjælpe mennesker på deres rejse med indsigt i det spirituelle univers og den hjælp, der er at hente her for at finde mening, retning og ud af, hvem du er.

Min spirituelle rejse tog for alvor fart, da min far døde i 2008. Indtil da husker jeg en situation fra jeg var 16 år. Min mor og jeg stod og talte i køkken-alrummet. Vi talte omkring en læge og pludselig fik jeg den her meget stærke følelse indeni – “der er noget her, som slet ikke stemmer”. Det gav slet ingen genklang indeni mig. Derimod følte jeg meget stærkt, at der “findes noget andet.” Det var første gang jeg bevidst var klar over, at jeg troede på noget mere – på noget større. Noget som var anderledes end det jeg ellers mødte omkring mig.

Mit første møde med det spirituelle fik jeg, da jeg rejste til USA i 1989. Her levede familien på en meget utraditionel måde. De var vegetarer. Børnene blev hjemmeundervist. De så livet og verden i en større sammenhæng mellem krop, sind og ånd og de troede på reinkarnation.

Jeg bliver ofte spurgt, om “jeg også kunne de samme ting som barn?”. Det har jeg ingen bevidst erindring om. Jeg ved, jeg altid har været meget følsom og helt sikkert også fornemmet mange ting. Men uden jeg brugte det, vil jeg stadig svare ja. Jeg vidste det bare ikke… og havde “travlt” med at gøre mig erfaringer her i livet – ganske som alle andre.

Jeg tror på, at vi alle er født med de samme evner og mulighed for at heale og bruge vores spirituelle sanser. Vi har alle evnen til at arbejde med energi, at heale og tale energisprog. For nogle ligger det fjernt og for andre ligger det lige klar til at bruge.

Er det noget vi gerne vil tage i brug – enten for vores egen skyld eller fordi der er noget der kalder for at hjælpe andre, så gælder det i første omgang om at øge bevidstheden omkring den del af livet og arbejde bevidst med os selv, energi, healing og de spirituelle sanser. Det handler om øvelse, viden og en masse træning.

Jeg tror på, vi er vores egen bedste healer og det er det, jeg gerne vil hjælpe mennesker med. Den rejse livet er. Hvor du bliver klogere på dig selv og livet. At hjælpe dig med den viden og indsigt der skal til, for at du kan opleve dig selv som et helt menneske og finde din retning, din mening og din sandhed.

Item added to cart.
0 items - DKK