Om Ann & ShanayaTemplet

Om ShanayaTemplet

ShanayaTemplet er et åndehul med ro, nærvær og fordybelse til healing, spirituel udvikling og dyb transformation.

Mit livsformål er at sprede lys og kærlighed til og igennem andre mennesker.

Mit ønske er at støtte dig i at stå stærkere i dit lys, så du folder din sjæls fulde potentiale ud og spreder endnu mere lys og kærlighed – til dig selv og dermed til andre.

Lys og kærlighed er den højeste universelle energi:

Lyset og kærligheden er en del af dig. Det er en del af dit DNA. Vores sjæl er en del af kilden af lys og kærlighed, som har manifesteret sig her til jorden i en fysisk krop. Igennem din krop er du dybt forbundet til din sjæl. Til lyset. Til alt det, der er dig.

Mit ønske er at vække lyset i dig. At aktivere din sjæl. At forbinde dig dybtfølt til dig selv. Ved at tage dig på en indre rejse, som vi kan tage sammen – hvis du vil.

Hvad får du hos ShanayaTemplet:

Hos ShanayaTemplet – og mig – er der højt til loftet og rum til forskellighed. Du får et frirum med ro og nærvær og tid til reflektion, fordybelse, healing, spirituel udvikling og dyb transformation. Her er der plads til at være dig – hele dig.

Du får indsigt i de spirituelle sider af livet og kan se dig selv i nye sammenhænge og et nyt lys. Det udvider din bevidsthed. Du får nye vinkler på livet, det at være menneske og det spirituelle og åndelige liv. Det giver dig en indre styrke og mulighed for at leve et meningsfuldt liv i tæt kontakt med dit hjerte og din sjæls visdom.

Mennesker er min passion og jeg elsker at se dem blomstre og lyse op. Åbne deres indre til al den visdom, de allerede indeholder og har brug for. At arbejde med energierne og støtte mennesker på deres vej. Det er magisk og givende for mig.

Alle er velkomne her og jeg vil elske at møde dig og støtte dig på din vej i livet.

Hvad betyder Shanaya
(Sja-na-ja)

”Shanaya” er sanskrit og betyder ”den første solstråle”.
Den første solstråle symboliserer en ny dag og en ny begyndelse. Nye muligheder.

Den repræsenterer også solen og lyset. Lyset er den højeste universelle energi – ubetinget kærlighed.

Vi bærer alle lyset og kærligheden i os og igennem vores hjerte er vi forbundet til lyset og vores sjæl og sande jeg – vores sande identitet.

Vi er også fysiske mennesker og lever et liv her på jorden. For at føle os som hele mennesker, der lever et meningsfyldt liv, tror jeg vi har brug for at forene det fysiske liv og det sjælelige. Det gør vi igennem vores hjerte – igennem vores kroppe.

Så hvordan lever vi bedst et helt og meningsfyldt liv og hvad er sandt for os?

Det vil jeg hjælpe med i ShanayaTemplet. Her får du ro, nærvær og mulighed for fordybelse, så du kan (gen)finde og forbinde dig til din sandhed, dit hjerte og dit lys.

Du får:

 • Et rum til ro, nærvær, refleksion og fordybelse
 • Et samlingssted og fællesskab af ligesindede mennesker og nysgerrige sjæle
 • Et fristed til at være dig og være nysgerrig på dig selv, livet og det spirituelle univers
 • Healing, der hjælper dig med at forløse ubalancer og skaber kontakt til dit hjerte, din egen sandhed og sjælelige visdom
 • Indsigt i dit potentiale, dine muligheder og unikke evner
 • Vejledning til, hvordan du lever dit liv i tråd med dit hjerte og din indre sandhed
 • Inspiration igennem forskellige foredrag og arrangementer
 • Undervisning i spirituelle emner og det spirituelle univers
 • Indsigt i hvad der giver dit liv mening
 • Udvidet din bevidsthed omkring livet, dig selv og det spirituelle univers
 • Støtte, inspiration og vejledning på din vej af erfaren healer, lysarbejder og sjæle mentor – der har gået og går vejen selv.

Hvad betyder Shanaya (Sja-na-ja)

”Shanaya” er sanskrit og betyder ”den første solstråle”. Den første solstråle symboliserer en ny dag og en ny begyndelse. Nye muligheder.

Den repræsenterer også solen og lyset. Lyset er den højeste universelle energi – ubetinget kærlighed.

Vi bærer alle lyset og kærligheden i os og igennem vores hjerte er vi forbundet til lyset og vores sjæl og sande jeg – vores sande identitet.

Vi er også fysiske mennesker og lever et liv her på jorden. For at føle os som hele mennesker, der lever et meningsfyldt liv, tror jeg vi har brug for at forene det fysiske liv og det sjælelige. Bygge bro imellem det fysiske og det åndelige. Det gør vi igennem vores hjerte – igennem vores kroppe.

Så hvordan lever vi bedst et helt og meningsfyldt liv og hvad er sandt for os?

Det hjælper jeg med i ShanayaTemplet. Her får du ro, nærvær og mulighed for fordybelse, så du kan (gen)finde og forbinde dig til din sandhed, dit hjerte og dit lys.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig