Om Ann & ShanayaTemplet

Om ShanayaTemplet

Om Ann og ShanayaTemplet:

Velkommen til mit univers af lys og kærlighed. Mit navn er Ann Meier. Mit sjælsnavn er Shanaya (sja-na-ja).

Jeg arbejder for lyset og for udbredelse af lyset på Jorden. Jeg skaber åbninger i mennesker, så lyset og sjælens højere bevidsthed kan strømme ind og støtte os i den store transformation vi er i – hver især og sammen med Jorden. Så vi udvider bevidstheden imod nye dimensioner, hvor vi samskaber livet på Jorden ud fra vores hjerter – med lyset og kærligheden som vejvisere. Jeg formidler med udgangspunkt i, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. En livgivende guddommelige kraft, vi alle er den del af – og som er den del af os. For at støtte dig i at manifestere din sjæl og dine unikke sjæls kvaliteter ind til Jorden, så du lever i balance med din sjælsrolle og din sjæls højere livsformål. Det gør jeg i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia og andre lysvæsener fra de kosmiske og galaktiske bevidstheder.

Lyset og kærligheden som den højeste universelle energi og kraft:

Jeg arbejder med lyset og kærligheden, som den højeste universelle energi. Som den livgivende og Guddommelig kraft, vi alle er en del af – og som er en del af os.

Lyset er en del af dit DNA. Vores sjæl er en del af kilden af lys og kærlighed, som har manifesteret sig her til jorden i en fysisk krop. Igennem din krop er du dybt forbundet til din sjæl. Til lyset. Til alt det, der er dig.

Jeg oplever min rolle, som tjener for lyset og jeg formidler og arbejder igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia og andre lysvæsener fra højere bevidstheder i de kosmiske og galaktiske lag.

Mit ønske er at vække lyset i dig, så du åbner dit hjerte og aktiverer din sjæl og dit lys.

Hvad får du hos ShanayaTemplet:

ShanayaTemplet er et åndehul med ro, nærvær og fordybelse til healing, spirituel udvikling og dyb transformation.

Mit livsformål er at sprede lys og kærlighed til og igennem andre mennesker.

Mit ønske er at støtte dig i at stå stærkere i dit lys, så du folder din sjæls fulde potentiale ud og spreder endnu mere lys og kærlighed – til dig selv og dermed til andre.

Hos ShanayaTemplet – og mig – er der højt til loftet og rum til forskellighed. Du får et frirum med ro og nærvær og tid til reflektion, fordybelse, healing, spirituel udvikling og dyb transformation. Her er der plads til at være dig – hele dig.

Du får indsigt i de spirituelle sider af livet og kan se dig selv i nye sammenhænge og et nyt lys. Det udvider din bevidsthed. Du får nye vinkler på livet, det at være menneske og det spirituelle og åndelige liv. Det giver dig en indre styrke og mulighed for at leve et meningsfuldt liv i tæt kontakt med dit hjerte og din sjæls visdom.

Mennesker er min passion og jeg elsker at se dem blomstre og lyse op. Åbne deres indre til al den visdom, de allerede indeholder og har brug for. At arbejde med energierne og støtte mennesker på deres vej. Det er magisk og givende for mig.

Alle er velkomne her og jeg vil elske at møde dig og støtte dig på din sjæls rejse i livet.

Hvad betyder Shanaya (Sja-na-ja)

”Shanaya” er sanskrit og betyder ”den første solstråle”. Den første solstråle symboliserer en ny dag og en ny begyndelse. Nye muligheder.

Den repræsenterer også solen og lyset. Lyset er den højeste universelle energi – ubetinget kærlighed.

Vi bærer alle lyset og kærligheden i os og igennem vores hjerte er vi forbundet til lyset og vores sjæl og sande jeg – vores sande identitet.

Vi er også fysiske mennesker og lever et liv her på jorden. For at føle os som hele mennesker, der lever et meningsfyldt liv, tror jeg vi har brug for at forene det fysiske liv og det sjælelige. Bygge bro imellem det fysiske og det åndelige. Det gør vi igennem vores hjerte – igennem vores kroppe.

Så hvordan lever vi bedst et helt og meningsfyldt liv og hvad er sandt for os?

Det hjælper jeg med i ShanayaTemplet. Her får du ro, nærvær og mulighed for fordybelse, så du (gen)finder og forbinder dig til din sandhed, dit hjerte og dit sjælslys.

Hos ShanayaTemplet får du:

 • Et rum til ro, nærvær, refleksion og fordybelse
 • Et fællesskab af ligesindede mennesker og nysgerrige sjæle
 • Et fristed til at være dig og være nysgerrig på dig selv, livet og det sjælelige og åndelige univers
 • Healing, der hjælper dig med at forløse ubalancer og skaber kontakt til dit hjerte, din egen sandhed og sjælelige visdom
 • Indsigt i dit potentiale, dine muligheder og unikke evner
 • Vejledning til, hvordan du lever dit liv i tråd med dit hjerte og din indre sandhed
 • Inspiration
 • Undervisning i spirituelle emner og det spirituelle univers
 • Indsigt i hvad der giver dit liv mening
 • Udvidet din bevidsthed omkring livet og dig selv
 • Støtte, inspiration og vejledning på din vej af erfaren healer, lysarbejder og sjæle mentor – der går vejen selv.
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig