Online

Online er det nye sort og det har visse fordele – især, når du bor langt fra Kolding. Energi er uafhængig af tid og sted, da det kommer fra et andet bevidsthedsniveau, som jeg skaber forbindelse til uanset hvor jeg er. Det bevidsthedsniveau har vi alle adgang til – uanset om vi ved det eller ej. Derfor kan jeg hjemmefra arbejde med din energi og dit bevidsthedsniveau – helt uforstyrret af, hvor du befinder dig.

Jeg har forskellige online muligheder. Læs med nedenfor og se, om det passer til dig.

sjæle læsning

Sjæle læsning

Et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det viser dig vejen til den visdom, du allerede indeholder.

Med sjæle læsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Gruppehealing

Healingen fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Herfra oplever du forening, helhed og mening og kan tage kærligt varer på dig selv.

Healing er en blid, kærlig og samtidig powerfuld energi, der viser dig vejen til din sjæl, dit hjerte og din indre visdom.

Healing meditationer lydfiler

Healing meditation | lydfiler

Healing meditationer fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig.

Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til balance og ny energi.

Meditationerne er kanaliseret og guidet på dansk med hjælp fra mine åndelige vejledere, lyset og universet. Der er skøn healingmusik til, der forstærker og støtter dig i meditationen.

Item added to cart.
0 items - DKK