På afstand (online)

Energi arbejder udenfor tid og sted. Derfor virker det lige så godt på afstand som i fysiske møder. Nogle gange endda bedre, da vi ikke bliver påvirket af de energier, vi har med os ind i vores fysiske liv og hverdags bevidsthed.

Bor du langt fra mig eller giver det mere mening for dig at benytte dig af de tilbud jeg har om energi- og lysarbejde på afstand, så kan du se, hvad muligheder du har for healing, aktiveringer og åbninger ind i dig nedenfor.

kanaliseret healing

Kanaliseret healing

Kanalisereret healing er budskaber, der arbejder med healing i dybere lag af din bevidsthed. Budskaberne er designet til at vække genklang i dig. Så du åbner dig til dine dybe indre sandheder og din sjæls visdom og potentiale

Kanaliseret healing formidles igennem kærlige budskaber fra dit sjælsplan og højere bevidstheder. Energien i budskaberne støtter dig i din nuværende situation og kaster lys på det, du har brug for indsigt i og afklaring af. For at udvide din opmærksomhed på dine muligheder og åbne til de svar og indsigter, som bor i dybere lag af din bevidsthed.

Lydfil med budskaber: 30 minutter // 650 kr.

Healing & fjernhealing

Fjernhealing

styrker din egen evne til selvhealing og støtter til mere indre og ydre balance.

Jeg arbejder med at forløse og opløse de energimæssige blokeringer og ubalancer, der ligger i dit personlige energifelt, din krop, dit sind og dine følelser – hele din energikrop.

Du kan vælge imellem:

Fjernhealing – hos dig: 30 minutter // 450 kr.

Fjernhealing med budskaber: 30 minutter + 15 min. lydfil // 600 kr.

Sjælelæsning

Sjælelæsning

Sjælelæsning viser dig vejen til dit hjerte og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Det udvider din bevidsthed om dine muligheder og de ressourcer, der allerede bor i dig. Formålet er at vække sjælen og skabe ressonans og genklang med dit livsformål.

Sjælelæsning er en lydfil med ca. 30 minutters beskeder, der belyser den du er i dit hjerte.

livsvejen heart and soul business

Livsvejen // Heart & Soul Business

Heart & Soul Business er for dig, der vil arbejde med at skabe en forretning fra hjertet i balance med din sjæls potentiale og dit højere livsformål.

Vi kan mødes online på Zoom: 2 timer // 1.500 kr.

Kontakt mig på telefon 3060 4470 eller mail, hvis du vil booke en tid hvor vi arbejder med at skabe din forretning fra hjertet i tråd med din sjæl og højere livsformål.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig