Pandechakra betydning

Pandechakra har den primære funktion at se klart – i et spirituelt perspektiv.

Clairvoyance eller klarsyn er knyttet til dit pandechakra – dit tredje øje. Clairvoyance er mere end at kunne se muligheder i fremtiden, selv om det kan ske med et åbent tredje øje.

Clairvoyance eller klarsyn er din evne til at se klart med dit indre øje i stedet for at se, hvad der er lige foran dig. Med et balanceret tredje øje kan du se livet klart og objektivt ud fra et spirituelt perspektiv. Dine åndelige vejledere og engle kan kommunikere til dig gennem enkle symboler og billeder i dit sind, for at de kan vise dig i den retning, der passer til dig. Ofte er det hurtige billeder, der kommer i glimt i dit sind.

Dine åndelige vejledere kan også levere billeder til dig, mens du sover, da dit bevidste sind er mere stille under din søvn. Derfor er du mere modtagelig for åndelig kommunikation og vejledning. Når du er opmærksom på symbolerne du ser med dit tredje øje, så balancerer og plejer du dit pandechakra.

Mange mennesker er bange for at åbne pandechakraet, fordi de ikke ønsker at se noget skræmmende eller skæbnesvangert. Sådan er det sjældent og du kan bede din åndelige guider og vejledere om kun at vise dig, hvad der er nyttigt for dig og til gavn for dit højeste bedste og det store hele.

Mange sensitive mennesker kan have en overaktivt pandechakra. Det gør dem sårbare overfor alle former for spirituelle væsener og energier. Det kan dog forholdsmæssigt nemt balanceres, ved at sætte fokus på og pleje dine nedre chakraer, så du er godt forankret i din krop.

Når du bevidst åbner dit tredje øje med støtte og balance fra de andre chakraer og hjælp og beskyttelse fra dine åndelige vejledere og guider, ser du dig selv verden i et helt nyt lys.

Forstærk og styrk energien i dit pandechakra:

pandechakra betydning

Pandechakra i balance:

Når dit pandechakra er i balance har du en god fornemmelse for retning i livet og ser lys på din vej. Dukan se din vej og er ikke bange for at følge den. Dit sind er let og du har en indre stilhed og stærk intuition. Du erkender det åndelige og guddommelige, som en naturlig del af livet og dig selv.

Pandechakra ude af balance:

Er dit pandechakra ude af balance, kan du opleve forvirring, har mange tanker og har svært ved at holde fokus på nuet. Du ved ikke, hvilken retning du skal i livet og du kan have svært ved at træffe beslutninger. Energiblokering giver ofte et mørkt og tungt sind. Du kan have tvangstanker og svært ved at komme i kontakt med din fysiske krop.

pandechakra betydning

Balancer dit pandechakra:

Dit pandechakra kan du pleje og balancere ved at arbejde med dit spirituelle klarsyn. Du kan bruge lyd og meditation til at balancere energien (frekvensen) i dit pandechakra. Kan kan bede dine åndelige vejledere om hjælp til at beskytte dig mod for meget energi eller budskaber udefra.

Du kan arbejde bevidst med din tro. Hvad og hvem tror du på og du kan arbejde med at forbinde dig til din tro igennem din krop og dit sind. Det gør du både igennem reflektion, meditation og bøn.

Når du healer og balancerer dit pandechakra ser du verden i et nyt lys og du erkender du er en del af noget større / det åndelige / det guddommelige.

Chakra meditationer til at forbinde dig til enn åndelig vejleder og dit sjælslys:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Forstærk og styrk energien i dit pandechakra:

Du kan få et overblik over de 7 primære chakraer her.

En kommentar til “Pandechakra betydning”

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.