fbpx

Personligt kanaliseret budskab & healing

Personligt kanaliseret budskab & healing

Personligt kanaliseret budskab & healing er åndelige budskaber fra en fælles højere bevidsthed, der støtter dig på din vej i livet.

Hvad får du ud af et personligt kanaliseret budskab & healing:

Personligt kanaliseret budskab og healing giver dig indsigt fra et højere bevidsthedplan. Det viser dig vejen til et liv i balance med den, du dybtfølt er i din kerne. En kanalisering arbejder med en højfrekvent energi der –  udover budskaberne – også kommer med en kærlig healing energi.

Personlig kanaliseret budskab og healing fylder dig op med kærlig energi, der giver dig større afklarethed og indsigt omkring dig selv og dit liv.

Formålet er du ser dig selv og dine muligheder i et nyt og kærligt lys.

Med et personligt kanaliseret budskab kan du opleve en større forbundethed og samhørighed i dit indre.

Du kan lytte flere gange til dit personligt kanaliserede budskab. For hver gang du lytter modtager du den kærlige healing energi og du kan opdage nye nuancer og detaljer, der øger din forståelse af budskabet.

Du kan enten få et kanaliseret budskab på lydfil eller du kan møde personligt op hos mig.

Hvad indeholder personligt kanaliseret budskab og healing:

30 minutters lydfil fyldt med kærlige kanaliserede budskaber og healing – kun til dig.

En kanalisering er en formidling af kærlige budskaber og vejledning, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og formidler. Igennem mit kronechakra rejser jeg til en højere bevidsthed, hvorfra jeg kanaliserer og formidler åndelige budskaber, beskeder og vejledning til dig.

Kanaliserede budskaber handler om det større perspektiv og arbejder fra et højere bevidstheds plan, der søger at vise dig dit største og mulige potentiale, sætter dig i et kærligt lys og altid arbejder for dit højeste bedste – nu og i fremtiden.

Ofte bruger jeg ærkeenglen Metatron som min støtte og vejleder, når jeg formidler kærlige, åndelige budskaber. Jomfru Maria, Lady Portia og ærkeenglen Gabriel er også nogle af de åndelige vejledere, jeg arbejder med. Det kan også være andre, det afhænger både af dig som modtager, budskabet og emnet.

Du får:

  • 30 minutter med kanaliserede åndelige budskaber præcist til dig
  • Healing med højfrekvent healinglys og energi
  • Kærlig støtte på din vej i livet
  • Nye dimensioner på dig selv og dit liv
  • Udvidet dit perspektiv omkring dig selv og dine muligheder
  • Budskaber der arbejder for dit højeste bedste – nu og i fremtiden
  • Afklarethed og indsigt
  • En kanal til din højere bevidsthed igennem erfaren healer, lysarbejder og åndelig vejleder

Priser:

Personligt kanaliseret budskab på lydfil – 30 min.: 450 kr.

1:1 møde i min klinik incl. lydfil og mulighed for at stille spørgsmål – ca. 1 time: 900 kr.

Praktisk info:

Du bestiller dit personlige kanaliserede budskab & healing på lydfil igennem min webshop. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller dit personlige kanaliserede budskab & healing til jeg formidler det til en lydfil.

Du behøver intet gøre imens. Healing energien arbejder for dig sammen med budskabet

Vil du have et personligt møde med mig i min klink, så kan du bestille tid her.

Item added to cart.
0 items - DKK