1-dags retreat // Intentioner og ønsker for 2021

Retreaet intentioner og ønsker 2021
Sæt dine intentioner og ønsker for 2021

Retreat intentioner og ønsker 2021, hvor du siger farvel til 2020 og bliver klar til et nyt frisk år, hvor du sætter retningen i dit eget liv.

2020 har været et særligt år for os alle. Der har været store forandringer og nye energier, der har skyller ind over jorden. For mange af os, har det betydet, vores hverdag har forandret sig. Vi har skullet finde nye veje. Nye måder at være i livet på. Både hjemme og ude. For nogen har det været stressende. Nogle har mistet deres job. Andre er i usikre brancher.

Vi har nu mulighed for at sige farvel til det, der ikke længere tjener os og goddag til det nye. Så vi skaber vores liv i tråd med det, vi drømmer om og ønsker os mere af.

Den rejse støtter og hjælper jeg med og derfor kan du komme med på 1-dags Retreat intentioner og ønsker 2021 lørdag den 12. december kl. 10-16.30.

Book din plads til 1-dags retreatet her.

Hvad får du ud af at være med: 

Du får indsigt i hvad du ønsker dig for det kommende år og en retning for, hvordan du skaber det. Du får ny energi og bliver klædt på til 2021. Du får sagt farvel til det som ikke længere tjener dig. Du skaber større indre ro og øger trygheden i din kerne – så du  står stærkere, også når verden omkring dig “ryster”. Det øger din livsglæde, din tillid til livet og til dig selv.

Hvad indeholder Retreat intentioner og ønsker 2021:

En dag i roen, nærværets og afslapningens tegn. hvor vi med blid, meditativ yoga, healing meditation, åndedrættet og guidede fordybelsesøvelser, bringer ro i dit indre og skaber en tættere kontakt til dig selv og din krop. Uden fast målsætning ud over at lade dig føre af din indre stemme – med min støtte og guidning.

Vi sætter dine intentioner for 2021. Vi finder frem til dine næste skridt imod det, du ønsker og drømmer om og gerne vil have mere af i dit liv – og ser på, om der er noget, der holder dig tilbage. Vi balancerer uhensigtsmæssige energier i dig og arbejder med at bringe dig i en dybere kontakt med dig selv og dit hjerte. Så kan du bedre kan lytte til din indre, intuitive stemme og vejledning og skabe det liv, du ønsker og drømmer om.

Du kan booke din plads på 1-dags retreatet her.

 • Blid, meditativ yoga, slapper din krop og dit sind af
 • Healing meditation, balancerer, forløser og bringer indsigt
 • Åndedrætsøvelser, bringer indre ro og bringer dig i dybere kontakt med dig selv og din krop

Du behøver ingen erfaring med yoga eller meditation for at deltage på Retreat intentioner og ønsker 2021– blot du har et ønske om at gøre noget godt for dig selv og tage dig tid til nærvær i dit eget selskab – i trygge rammer i selskab med andre.

For en samlet pris på 750 kr. får du:

 • 6,5 time i trygge rammer til ro, nærvær og fordybelse i dit eget selskab
 • Fokus på det, du drømmer om og ønsker dig mere af i 2021
 • En vej til at skabe det liv, du drømmer om
 • Vejledning i at lytte til dit hjerte og din indre, intuitive stemme
 • Værktøjer til at balancere og skabe ro i dit indre
 • Øvelser til at skabe en dybere kontakt til dig selv og dit hjerte
 • Et trygt fællesskab til personlig indsigt og healing
 • Undervisning og sparring fra healer, spirituel vejleder og uddannet clairvoyant

Praktisk info:

Tidspunkt: 12. december 2020, kl. 10-16.30
Tilmeldingsfrist: lørdag den 5. december
Antal: 9 personer.
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup (i naturskønne omgivelser hos Helsecenter Få Det Bedre)

Tilmelding er bindende, du kan dog overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du får dit deltagergebyr retur, hvis retreatet aflyses.

Corona vejledning:

Plads: vi har 67 kvm at være på, så der er god afstand imellem deltagerne og det opfylder myndighedernes krav.

Mundbind: du skal bruge mundbind, når du ankommer og opholder dig stående på fællesarealerne. Men når du sidder ned, er der ingen krav om mundbind.

Item added to cart.
0 items - DKK