Retreats

Retreats

Retreats er dit åndehul med ro, nærvær og fordybelse – langt fra hverdagens pligter og gøremål. Du får et frirum til healing og personlig udvikling i et trygt fællesskab med andre. Her er der plads til at være dig, så du kan rejse indad og skabe en dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og din mening med livet!

Retreats hos ShanayaTemplet:

Jeg planlægger og afholder løbende retreats. Nedenfor finder du en oversigt over planlagte retreats. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

1-dags retreat

1-dags retreat // Intentioner og ønsker for 2021

1-dags retreat hvor vi siger farvel til det, der ikke længere tjener os og goddag til det nye. Så vi skaber vores liv i tråd med det, vi drømmer om og ønsker os mere af i 2021.

En dag i roen, nærværets og afslapningens tegn. hvor vi med blid, meditativ yoga, healing meditation, åndedrættet og guidede fordybelsesøvelser, bringer ro i dit indre og skaber en tættere kontakt til dig selv og din krop. Uden fast målsætning ud over at lade dig føre af din indre stemme – med min støtte og guidning.

Vær dig selv

Hjertehealing retreat “Kærlighedens visdom”

3 dages retreat, der bringer dig i dybere kontakt med dit hjerte. Hjertets energi er blidhed, kærlighed og omsorg. Det er den energi vi arbejder med på retreatet, så du åbner dit hjerte og ser dit eget værd.

Med blid og afslappende yoga, gruppe healing, meditation, øvelser og undervisning rejser vi indad og bringer sammen indre ro og tryghed i dig, så du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og giver plads til at være dig.

Herfra folder dit potentiale og nye muligheder sig ud for dig.

Hvad betyder retreat?

Retreat betyder tilbagetrækning eller at trække sig tilbage. Når du trækker dig tilbage i dig selv, i roen, i afslapningen, får du mulighed for en tættere kontakt med dig selv – både i det fysiske og det åndelige liv. Retreats giver mulighed for fordybelse og reflektion. Både i selskab med andre og alene. Formålet er at tage en pause fra et ofte travlt og hektisk liv, for i stedet at fokusere på din personlige udvikling og healing, de åndelige sider af livet og at finde en højere eller dybere mening med dit liv.

Ro, nærvær og fordybelse:

For mig er den bedste platform for personlig udvikling, healing og indsigt – RO. I roen kommer fordybelsen og erkendelsen. I roen er du tæt og ærligt forbundet til dig selv.

Derfor afholder jeg mine retreats i dejlige og rolige omgivelser tæt på naturen. Så er der skruet helt ned for den ydre støj, så du kan slappe af, skabe indre ro og fokusere på det, som er vigtigt for dig.

De skønneste rammer hos Helsecenter “Få det bedre”:

Retreats afholdes hos Få det bedre, der ligger naturskønt lidt uden for Kolding. Med marker, skov og søer lige uden for døren. Stedet er drevet af ægteparet Hanne og Niels Erik. Det er et tidligere husmandssted og Niels Eriks barndomshjem. Der er den skønneste idyl, stilhed og ro både ude og inde. Hanne og Niels Erik har skabt Få det bedre, som et helsecenter, hvor du kan hente inspiration om sundhed, velvære, livskvalitet, welness og alternative behandlinger. 

Vil du vide mere om Få det bedre, så læs med her.

Item added to cart.
0 items - DKK