Retreats

Retreats

Retreats er din unikke mulighed for ro, nærvær og fordybelse – langt fra hverdagens pligter og gøremål. Du får rig mulighed for et trygt fællesskab med andre samt alenetid, så du kan rejse indad og får skabt en dybere kontakt til dig selv.

Retreats hos ShanayaTemplet:

Min intention er at afholde 2-3 retreats om året. Nedenfor finder du en oversigt over planlagte retreats. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

Vær dig selv

Sommer retreat “Hjertets visdom”

4 dages retreat, der bringer dig i dybere kontakt med dit hjerte. Hjertets energi er blidhed, kærlighed og omsorg. Det er den energi vi arbejder med på retreatet, så du åbner dit hjerte og ser dit eget værd.

Med afslappende yoga, healing meditation, øvelser og undervisning rejser vi indad og bringer sammen indre ro og tryghed i dig, så du styrker dit selvværd og giver plads til at være dig.

Herfra folder dit potentiale og nye muligheder sig ud for dig.

Hvad betyder retreat?

Retreat betyder tilbagetrækning eller at trække sig tilbage. Når du trækker dig tilbage i dig selv, i roen i afslapning får du mulighed for at tættere kontakt med dig selv – både i det fysiske og det åndelige liv. Retreats giver mulighed for fordybelse og reflektion. Både i selskab med andre og alene. Formålet er at tage en pause fra et ofte travlt og hektisk liv, for i stedet at fokusere på de åndelige sider af livet og at en højere mening.

Item added to cart.
0 items - DKK