Retreats

Retreats

Retreats er dit åndehul med ro, nærvær og fordybelse – langt fra hverdagens pligter og gøremål. Du får et frirum til healing og personlig udvikling i et trygt fællesskab med andre. Her er der plads til at være dig, så du kan rejse indad og skabe en dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og din mening med livet!

Healing retreats hos ShanayaTemplet:

Min intention er at afholde 2-3 retreats om året. Nedenfor finder du en oversigt over planlagte retreats. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

Vær dig selv

Hjerteåbnings retreat “Kærlighedens visdom”

3 dages retreat, der bringer dig i dybere kontakt med dit hjerte. Hjertets energi er blidhed, kærlighed og omsorg. Det er den energi vi arbejder med på retreatet, så du åbner dit hjerte og ser dit eget værd.

Med blid og afslappende yoga, healing meditation, øvelser og undervisning rejser vi indad og bringer sammen indre ro og tryghed i dig, så du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og giver plads til at være dig.

Herfra folder dit potentiale og nye muligheder sig ud for dig.

Hvad betyder retreat?

Retreat betyder tilbagetrækning eller at trække sig tilbage. Når du trækker dig tilbage i dig selv, i roen i afslapning får du mulighed for at tættere kontakt med dig selv – både i det fysiske og det åndelige liv. Retreats giver mulighed for fordybelse og reflektion. Både i selskab med andre og alene. Formålet er at tage en pause fra et ofte travlt og hektisk liv, for i stedet at fokusere på din personlige udvikling og healing, de åndelige sider af livet og at finde en højere eller dybere mening, med dit liv.

Item added to cart.
0 items - DKK