Sådan arbejder jeg

Sådan arbejder jeg som healer

Sådan arbejder jeg som lysarbejder og healer:

Når jeg arbejder og formidler skaber jeg et rum og et energifelt med healing, aktivering, indsigt og mulighed for dyb transformation. Med åbninger til lyset og kærligheden og mere plads til din sjæls bevidsthed og dit sjælslys.

Sådan virker det:

Jeg træder ind i min cirkel af samarbejdspartnere af mestre, ærkeengle, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevidstheder. Sammen skaber vi et energifelt i andre dimensioner, der eksisterer udenfor tid og sted. Derfor er det altid tilgængeligt for dig, når du har brug for det. Og af samme grund virker det på afstand.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak. Energi arbejder altid på modtagerens præmisser for det højeste bedste.

Min rolle som lysarbejder og healer:

Min rolle er at guide og vejlede dig ind i åbningerne til energifelterne og bevidsthederne og formidle energien til dig. Der er bygget aktvieringer, healing og koder ind i ordene, jeg formidler.

Sådan arbejder jeg som healer

Sådan gør jeg når jeg arbejder som lysarbejder og healer:

Jeg skaber en stærk jordforbindelse og forankring i mig. Herefter tuner ind på min sjælsfrekvens, som jeg mærker igennem min fysiske krop. Herfra åbnes til højere bevidsthedslag, som jeg stiller mig til rådighed for. Jeg formidler både med ren energi (healing) og med ord.

Min sjæls frekvens er en tilstand inden i mig, som jeg har styrket og øvet mig i at genkende og identificere. Det er herfra jeg arbejder og formidler, hvad der kommer til mig igennem energierne og sjælslyset.

Sådan arbejder jeg som healer

Tid & sted:

Jeg træder ind i min cirkel af samarbejdspartnere af mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevidstheder. Sammen skaber vi et energifelt i andre dimensioner, der eksisterer udenfor tid og sted. Derfor er det altid tilgængeligt for dig, når du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om st være med og sige ja tak.

Alle der siger” ja tak” er med i cirklen og modtager åbninger, aktivering og healing – præcist til det du er klar til at åbne dig imod og modtage. Energi arbejder altid på modtagerens præmisser for det højeste bedste.

Den healing- og transformations rejse, du er på, skaber du i små skridt af gangen:

Healing og transformation er en rejse – en proces. Det kommer i det tempo, som du er klar til. Nogle gange går det langtsomt. Andre gange går det hurtigt. Det kan tage tid at integrere den nye viden og indsigt, som du opdager igennem dig selv og igennem den healing og indsigt, du modtager.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med energi, formidling og bevidst energiarbejde og healing. Samtidig har jeg været og er jeg på min egen rejse.

Arbejdet for andre har gjort mig klogere på mig selv men også på, hvad der er muligt at formidle og forandre og transformere. Det er den viden og indsigt jeg bruger, når jeg arbejder med bevidstheder, healing og formidling.

Du kan se mine tilbud til healing og din personlige rejse her.

Her kan du lytte til min beskrivelse af, hvad healing er.

Item added to cart.
0 items - DKK