Sådan arbejder jeg

Sådan arbejder jeg som healer

Sådan arbejder jeg som lysarbejder og healer:

Når jeg arbejder og formidler skaber jeg et rum og et energifelt med healing, aktivering, indsigt og mulighed for dyb transformation. Med åbninger til lyset og kærligheden og mere plads til din sjæls bevidsthed, dit sjælslys og den Guddommelige kraft i dig.

Sådan virker det:

Når jeg arbejder med energi, træder jeg ind i min cirkel af samarbejdspartnere af mestre, ærkeengle/engle, Gaia (Moder Jords sjælslys), stjernefolk, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevidstheder og energier. Jeg stiller mine energifelter og min sjæl til rådighed og sammen skaber vi et energifelt i andre dimensioner, der eksisterer udenfor tid og sted. Derfor er det altid tilgængeligt for dig, når du har brug for det. Og af samme grund virker det på afstand.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak. så modtager du de åbninger, aktiveringer og healing – præcist til det, du er klar til at åbne dig imod og modtage. Energi arbejder altid på modtagerens præmisser for det højeste bedste.

Min rolle som healer og lysarbejder:

Min rolle er at guide og vejlede dig ind i åbningerne til dine egne, dybe indre sandheder og til din sjæls visdom og fulde potentiale.

Sådan arbejder jeg som healer

Sådan gør jeg når jeg arbejder som healer og lysarbejder:

Jeg skaber en stærk jordforbindelse og forankring af min sjæl – i mig. Herefter tuner jeg ind på min sjælsfrekvens, som jeg mærker igennem min fysiske krop og min energikrop – med mine sanser og min sjæls bevidsthed. Herfra åbnes til højere bevidsthedslag, som jeg stiller mig til rådighed for. Jeg formidler både med ren energi (healing) og med ord i form af budskaber.

Min sjæls frekvens er en tilstand inden i mig, som jeg har styrket og øvet mig i at genkende og identificere. Det er herfra jeg arbejder og formidler, hvad der kommer til mig igennem energierne og sjælslyset.

Den healing- og transformations rejse, du er på, skaber du i små skridt af gangen:

Healing og transformation er en rejse – en proces. Det kommer i det tempo, som du er klar til. Nogle gange går det langtsomt. Andre gange går det hurtigt. Det kan tage tid at integrere den nye viden og indsigt, som du opdager igennem dig selv og igennem den healing og indsigt, du modtager.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med energi, formidling og bevidst energiarbejde og healing. Samtidig har jeg været og er jeg på min egen rejse med udvikling og nye indsigter.

Arbejdet for andre har gjort mig klogere på mig selv, men også på, hvad der er muligt at formidle og transformere. Det er den viden og indsigt jeg bruger, når jeg arbejder med energi, bevidstheder, healing og formidling.

Du kan se mine tilbud til din personlige rejse her.

Her kan du lytte til min beskrivelse af, hvad healing er.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig