Sådan balanceres chakraer

At forstå og kende dine chakraer hjælper dig med at navigere i dine indre tilstand og dit indre kort af følelser og tanker. Chakraerne har til opgave at regulere forskellige områder af vores liv og vores indre.

De kan være i balance eller i ubalance. Vi kan arbejde med at balancere dem psykologisk / fysisk / følelsesmæssigt og energimæssigt.

Der er flere måder, at arbejde med at balancere dine chakraer. Da chakraer er energier i os – i vores energisystem, kan du selv arbejde med at balancere dem og lave energiarbejde, for at bringe dine chakraer i balance. Der er hjælp at hente til dit arbejde.

Balancer dine chakraer med hjælp fra naturen:

Blandt andet kan naturen med naturoplevelser, sten og krystaller og æteriske olier (rene naturlige olier lavet af træer, buske, blomster, bær og andet godt fra naturen) være en stor hjælp, når du balancerer dine chakraer. Æteriske olier og chakra olier bruger du i aromalamper eller fortyndet i en basis olie direkte på chakraet.

Balancer dine chakraer ved at øge din bevidsthed om dit indre:

Når du arbejder med psykologiske indsigter omkring dig selv (personlig udvikling), balancerer du dine chakraer. Personlig udvikling handler om at se indad – på dig selv – ærligt og åbent, uden at dømme. En stor del af det arbejde kan du lave selv. Nogle gange har vi dog brug for at få andres hjælp, støtte og vejledning – fx. i form af psykologer, terapeuter eller clairvoyante.

Energiarbejde balancerer dine chakraer:

Meditation, chakra lyde, bevidst energiarbejde, yoga og åndedrætsøvelser er også fantastiske muligheder for at balancere dine chakraer. Det kan også hjælpe dig på vej med indsigter omkring dig selv og dine indre tilstande.

Healing, akupressur, akupunktur, lydterapi og andre alternative behandlingsformer er også med til at balancere dine chakraer.

Vær fokuseret og vælg hvad der passer til dig:

Alle metoder arbejder forskelligt og du kan bruge flere på én gang til at understøtte hinanden. Lad dog være at overdrive og prøve det hele på én gang. Det handler om at finde frem til det, som passer præcist til dig. Der findes helt sikkert flere veje, end dem jeg har nævnt her. Kender du andre måder eller har du dine egne erfaringer, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Vil du have hjælp til at balancere dine chakraer:

I mit energiarbejde med healings meditationer og healing arbejder jeg ofte med udgangspunkt i chakraerne. Vil du have hjælp til at balancere dine chakraer, kan du få et overblik over healing hos mig – både i grupper og en-til-en her. Jeg har også indtalt flere healings meditationer, der arbejder med energien i dine chakraer.

Solar plexuschakra betydning

Solar plexuschakra: primære funktion er indre styrke og handlekraft. Fra dette chakra udstråler du glæde, vitalitet, selvtillid og din personlige vilje. Dette er dit powercenter,…
Læs mere
chakraers betydning harachakra

Harachakra betydning

Harachakra: primære funktion er frihed, livsglæde og flow. Med harachakraet oplever du dit liv igennem følelser, fornemmelser og sanser, du forbinder dig med andre, imens du nyder…
Læs mere
chakraers betydning rodchakra

Rodchakra betydning

Rodchakraets primære funktion er at skabe ro og balance i din kerne. Rodchakraet er vores første chakra og afgørende for vores velbefindende og måde at være i…
Læs mere

Chakraers betydning

Chakraers betydning, energi og mening er for mig et stærkt værktøj, når jeg arbejder som healer og spirituel vejleder. Med lidt basisviden omkring chakraerne får…
Læs mere

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK