Sådan balanceres chakraer

At forstå og kende dine chakraer hjælper dig med at navigere i dine indre tilstand og dit indre kort af følelser og tanker. Chakraerne har til opgave at regulere forskellige områder af vores liv og vores indre.

De kan være i balance eller i ubalance. Vi kan arbejde med at balancere dem psykologisk / fysisk / følelsesmæssigt og energimæssigt.

Der er flere måder, at arbejde med at balancere dine chakraer. Da chakraer er energier i os – i vores energisystem, kan du selv arbejde med at balancere dem og lave energiarbejde, for at bringe dine chakraer i balance. Der er hjælp at hente til dit arbejde.

Balancer dine chakraer med hjælp fra naturen:

Blandt andet kan naturen med naturoplevelser, sten og krystaller og æteriske olier (rene naturlige olier lavet af træer, buske, blomster, bær og andet godt fra naturen) være en stor hjælp, når du balancerer dine chakraer. Æteriske olier og chakra olier bruger du i Duftlamper eller fortyndet i en basis olie direkte på chakraet.

Balancer dine chakraer ved at øge din bevidsthed om dit indre:

Når du arbejder med psykologiske indsigter omkring dig selv (personlig udvikling), balancerer du dine chakraer. Personlig udvikling handler om at se indad – på dig selv – ærligt og åbent, uden at dømme. En stor del af det arbejde kan du lave selv. Nogle gange har vi dog brug for at få andres hjælp, støtte og vejledning – fx. i form af psykologer, terapeuter eller clairvoyante.

Energiarbejde balancerer dine chakraer:

Meditation, chakra lyde, bevidst energiarbejde, yoga og åndedrætsøvelser er også fantastiske muligheder for at balancere dine chakraer. Det kan også hjælpe dig på vej med indsigter omkring dig selv og dine indre tilstande.

Healing, akupressur, akupunktur, lydterapi og andre alternative behandlingsformer er også med til at balancere dine chakraer.

Vær fokuseret og vælg hvad der passer til dig:

Alle metoder arbejder forskelligt og du kan bruge flere på én gang til at understøtte hinanden. Lad dog være at overdrive og prøve det hele på én gang. Det handler om at finde frem til det, som passer præcist til dig. Der findes helt sikkert flere veje, end dem jeg har nævnt her. Kender du andre måder eller har du dine egne erfaringer, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Vil du have hjælp til at balancere dine chakraer:

I mit energiarbejde med healings meditationer og healing arbejder jeg ofte med udgangspunkt i chakraerne. Vil du have hjælp til at balancere dine chakraer, kan du få et overblik over healing hos mig – både i grupper og en-til-en her. Jeg har også indtalt flere healings meditationer, der arbejder med energien i dine chakraer.

kronechakra betydning

Kronechakra betydning

Kronechakra har den primære funktion at forbinde dig til din højere bevidsthed og det guddommelige….

Læs mere

Pandechakra betydning

Pandechakra har den primære funktion at se klart – i et spirituelt perspektiv. Clairvoyance eller…

Læs mere
halschakra betydning

Halschakra betydning

Halschakra har blå som farve og den primære funktion i halschakraet er at udtrykke din…

Læs mere
chakraers betydning hjertechakra

Hjertechakra betydning

Hjertechakra: det 4. chakras primære funktion er at regulere og balancere kærlighed og tillid. Hjertechakraet…

Læs mere
chakraers betydning harachakra

Harachakra betydning

Harachakra: primære funktion er frihed, livsglæde og flow. Med harachakraet oplever du dit liv igennem følelser, fornemmelser…

Læs mere

Rodchakra betydning

Rodchakraets primære funktion er at skabe tryghed i din kerne. Rodchakraet er vores første chakra og afgørende…

Læs mere

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig