Sådan virker fjernhealing og online formidling

Sådan virker fjernhealing og online formidling:

Sådan virker fjernhealing: Når jeg arbejder og formidler aktiveringer, åbninger og healing træder jeg ind i min cirkel af samarbejdspartnere af mestre, engle, stjerne- og andre lysvæsener. Sammen skaber vi et energifelt med åbninger ind i andre dimensioner og bevidstheder. De eksisterer udenfor tid og sted og derfor er feltet og energien altid tilgængelig for dig, når og hvor, du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak.

Alle der siger” ja tak” er med i cirklen og modtager åbninger, aktivering og healing – præcist til det du er klar til at åbne dig imod og modtage. Energi arbejder altid på modtagerens præmisser for det højeste bedste.

Min rolle og opgave:

Min rolle er at guide og vejlede dig ind i åbningerne til energifelterne og bevidsthederne og formidle energien til dig. Der er bygget aktvieringer, healing og koder ind i ordene, jeg formidler.

Du kan se mine online tilbud til dig her:

Udover fjernehealing tilbyder jeg flere muligheder for transformation, healing og åbninger med kanaliserede ord og healende budskaber.

Del gerne dine input, ved at skrive din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.