Shanayas Lyscirkel // online fællesskab

Shanayas Lyscirkel fællesskab

Velkommen til Shanayas Lyscirkel. Min intention med online fællesskabet her er at skabe et trygt rum og et fællesskab med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl. I det tempo, du er klar til.

Tiderne er omskiftelige med alle de nye energier og åbninger til os mennesker. Det påvirker gamle uforløste traumer, oplevelser og erindringer – både i dette liv og fra tidligere liv. Erindringer din sjæl har bragt med ind i dette liv. Heldigvis er det også mulighedernes tid. Til healing og dyb transformation. Til én gang for alle at få forløst alt det gamle. Højne vores vibration til en højere, lettere og lysere energi – fyldt med kærlighed. At vække vores sjæl, dens visdom og fulde potentiale og bygge bro imellem vores fysiske og sjælelige liv.

Det kan være svært at gå vejen alene. Vi er skabt til fællesskaber. At høre til. At følges. Og sammen kan vi inspirere og støtte hinanden.

Derfor har jeg skabt Shanayas Lyscirkel. Et online fællesskab, hvor mennesker mødes i fællesskab – mødes i energierne – uanset, hvor vi fysisk befinder os. Det bringer os tættere på hinanden i hverdagen.

✨ Min rolle✨

Min rolle i denne tid er at vise andre på vej. Ind i lyset og kærligheden. At inspire, støtte og vejlede på vejen med dyb transformation, healing og åbning er hjertet. Til sjælens potentiale og unikke evner og gaver.

Mennesker er min passion og jeg elsker at se dem blomstre og lyse op ☀️✨ Åbne deres indre til al den visdom, de allerede indeholder og har brug for. At arbejde med energierne og støtte mennesker på deres vej 🙏🏻 Det er magisk og fylder hver en celle i mig med glæde. Og det giver mening for mig 🙏🏻💖🦋

✨ Alle er velkomne her og jeg vil elske at have dig med ✨

Mit bidrag i Shanyas Lyscirkel er:

  • Kanaliseret undervisning om forskellige spirituelle emner og temaer, for at udvide din bevidsthed og støtte dig i at opdage din sandhed
  • Kanaliserede budskaber og vejledning om tidens energi
  • Energi- og lysarbejde, der støtter på din vej til transformation og åbninger ind i din sandhed
  • Inspirerende ”snakke” om forskellige emner fra livet som menneske og sjæl (video, indlæg og lydfil)
  • Guidede meditationer
  • Månedens energi
  • Fællesskab via app og i energierne. Du kan kommentere på indlæg, stille spørgsmål og dele oplevelser og erfaring med mig og andre ligesindede, lysende sjæle
  • Tilmelding – før andre – til mine begivenheder online og i fysiske møder

Indholdet i Shanayas Lyscirkel skabes af min energi, hvad der passer i mit flow og hvad jeg føler mig guidet til. Det forandres måske over tid, som vi alle forandres på vores rejse i livet. Hver for sig og i den kollektive bevidsthed.

Shanyas Lyscirkel er i sin spæde start. Hav tålmodighed med indholdet, det vokser frem med tiden.

Dit bidrag:

Ved tilmelding betaler du 89 kr.+ moms (111,25 kr.) som herefter automatisk trækkes hver den 1. i måneden. 

​Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab af Shanayas Lyscirkel. Dog refunderer jeg ikke allerede betalt medlemskab.

​Giver det mere mening i dig at give et højere bidrag er det også muligt. Du kan også nøjes med at donere et enkelt bidrag. hvis du vil støtte mig og mit lysarbejde.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg kanaliserer healing og åbninger ind i dig og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Jeg glæder mig til at mødes med dig i lyset og i energierne.

Har du spørgsmål må du endelige skrive til mig.

I lys og kærlighed Ann “Shanaya” Meier

Item added to cart.
0 items - DKK