Sjæle grupper // fællesskaber

sjæle grupper

Sjæle grupper // fællesskaber

Sjæle grupper er kærlige og nærende fællesskaber, hvor vi arbejder med udgangspunkt i lyset og kærligheden, som den højeste Guddommelige energi og kraft. For at udvide bevidstheden, opgradere vores energier og styrke vores lys. Og for at skabe plads til mere af vores sjæls bevidsthed, potentiale, kvaliteter og evner i os.

Min intention med sjæle grupperne er at skabe rum og fællesskaber, hvor vi mødes på lige fod med hinanden. Hvor vi deltager og bidrager ud fra det sted, vi hver især er på vores sjæls rejse.

Sjæle grupper indeholder*:

  • Lys cirkel: guidet energi- og lysarbejde med et stærkt energifelt, med åbninger ind i lyset og højere bevidsthedslag. Her vækkes dine iboende krafter til live. Forenes som et højere formål i dig. Lys Cirkel er tænkt som en åbning, der starter som en healng proces og en egen indre rejse, der skaber varig transformation ind i lyset og/eller
  • Fælles healing, energi- og lysarbejde eller praktiske energi øvelser
    Vi har forskellige roller for at samle energien til et stort og stærkt lys felt. Vi bidrager hver især ud fra ud fra det sted, vi er igennem vores personlige/indre energi- og lysarbejde
  • Kanaliserede budskaber og formidlinger til gruppen om tidens energi
  • Fællesskab med sparring og erfaringsudveksling

*Hvordan det præcist folder sig ud fra gang til gang ser vi med tiden. Vores møder kan have forskellige temaer afhængigt af energierne, hvad jeg guides til eller hvad vi sammen beslutter.

Platformen er fællesskabet og sjæle grupperne er båret af fællesskabets engagement og deltagelse.

Indholdet i sjæle grupperne kan ændres, som vi følger tiden og vores ønsker og behov.

Jeg ser min rolle i sjæle grupperne som facilitator, vejviser, sjælevejleder og tjener for lyset for at støtte dig på rejsen med dyb transformation ind i lyset og udvidelse af din bevidsthed ud i de nye dimensioner og bevidsthedslag, der er åbnet for os.

✨  Hvis det er noget, der kalder på dig vil jeg elske at have dig med ✨

Du kan sende mig en mail her og vise din interesse. Skriv gerne lidt om dig selv – dine ønsker og dine behov. Så kontakter jeg dig.

Praktisk info:

Sjæle grupper er lukkede fællesskaber med min. 4 og maximum 10 deltagere.

Andet praktik aftales udfra nye sjæle gruppers sammensætning og behov.

Er det noget for dig:

send mig en mail og fortæl lidt om dig selv, hvor du er på din sjæls rejse samt dine ønsker og behov. Jeg starter nye sjæle grupper, når der er en gruppe af mennesker, der passer sammen.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.