Sjæle healing lydfiler

Sjæle healing lydfiler

Sjæle healing lydfiler er guidede formidlinger med healing og lys

Sjæle healing lydfiler er guidede formidlinger med åbninger ind i din sandhed. Sjæle healing lydfiler støtter dig på din sjæls rejse med healing, forløsning, dyb transformation, vækkelse af din sjæl, udvidelse af bevidsthed og aktivering af lyset i dine celler.

Sjæle healing er guidede formidlinger på lydfil med healing og lys, der støtter dit personlige energi-, healing-, lys- og bevidstheds arbejde. Jeg laver løbende nye sjæle healing lydfiler med healing, lyskoder, aktiveringer og åbninger ind i dig.

Healing og energierne arbejder og opstår igennem min stemme og den kanaliserede guidning og formidling.

Sjæle healing lydfiler er blide guidninger og blid og kærlig musik til at støtte din rejse indad. Til en stærkere og dybere kontakt med dit hjerte, din sjæl og dit lys og højere lag af din bevidsthed.

Sjæle healing lydfiler har forskellige temaer og arbejder med forskellige energier. Jeg håber, du finder én eller flere, der vækker genklang i dig.

Der kommer løbende nye til. Hvis du følger med på Instagram eller Facebook kan du se opslag med nye formidlinger.

Nogle af filerne kan du downloade. Andre lytter du til igennem min YouTube kanal. Her kan du også lytte til nogle af mine gratis meditationer og opdage om min stemme og formidling passer til dig. Når du klikker på de enkelte lydfiler nedenfor, kan du læse mere og høre en lydprøve på de formidlinger, du kan downloade.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.