Sjæle læsning – hvem er jeg

sjæle læsning hvem er jeg

Sjæle læsning – hvem er jeg viser dig vejen til dit hjerte og din indre visdom og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Det støtter dig i at finde mening og retning, så du skaber det liv du drømmer om.

Med en sjæle læsning får du:

Et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det viser dig vejen til den visdom, du allerede indeholder.

Med sjæle læsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Du får sat ord på, hvad der gør dig til dig og hvordan du aktivt bruger det til at skabe det liv, du drømmer om. Du får vist muligheder i dit liv, der passer til den du er. Du får indsigt i eventuelle blokeringer og ubalancer, der forhindrer der i at mærke dit hjerte (hvor sjælen bor).

Du får råd og vejledning til, hvordan du bevidst arbejder med dine spirituelle sider, så din sjæls stemme vokser frem i dig og dit hjertes visdom folder sig ud.

Hvad indeholder sjæle læsning:

Du får en personlig sjæle læsning på en lydfil med ca. 30 minutters beskeder, der belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner samt eventuelle ubalancer, der holder dig tilbage. Yderligere får du en vejledning med de næste skridt til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys.

Opfølgning sjæle læsning – hvem er jeg:

Efter du har modtaget din sjæle læsning – hvem er jeg kan du få uddybende svar på de spørgsmål, du har omkring din sjæle læsning til et 45 minutters online møde på telefon eller video messenger. Vær opmærksom på at vælge det under din booking.

For en samlet pris på 579 kr. får du:

  • 30 minutters lydfil med budskaber fra universet og din sjæl
  • Råd og værktøjer til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys
  • Svar på hvem du er set i dit sjælslys
  • Afklaring af din rolle og dit livsformål
  • Belyst hvad dine unikke evner er og hvordan du tager dem i brug
  • Råd og vejledning til at åbne dit hjerte og forbinde dig til din indre visdom
  • Vejledning fra erfaren healer og spirituel vejleder
Item added to cart.
0 items - DKK