Sjælehealing

sjælehealing

Sjælehealing:

Du får et stærkt energifelt med blidhed, ro og omsorg, hvor du kan tage vare på og forløse og opløse ubalancer i krop, sind og sjæl. For at vække din sjæl og tænde lyset i dit hjerte, så du skaber en dybere og renere kontakt til din sjæl og åbner til din sjæls højeste bevidsthed og potentiale.

Varighed:

1 time i mit tempel // 800 kr.
30 minutter // på afstand – hos dig selv // 500 kr.

“Your heart knows the way. Run in that direction.”

Rumi

Sjælehealing:

Med en højfrekvent vibrerende energi transformeres frekvensen i din energikrop for at

  • rense ud i din fysiske krop, din energikrop og DNA og bryde dybe mønstre
  • forløse karmisk energi og den sjælshistorie, som er lagret i din energikrops erindring og højere lag af din bevidsthed
  • opløse traumer, sjælstraumer og sjælskarma
  • lyset aktiveres i dine cellers erindring

Energien vækker genklang i din sjæl og skaber åbninger til din sjæls højere bevidsthed. At transformere energi er en rejse, der sker med de skridt og i det tempo, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Sjælehealing er skridt på vejen til at:

  • højne frekvensen i din energikrop – til lysets frekvens
  • aktivere lyset i dine celler
  • forankre din sjæl ind i det fysiske liv
  • vække genklang i din sjæl, så du åbner dit hjertes visdom
  • udvide din bevisthed mod din sjæls højeste bevidsthed og potentiale

Hvordan foregår sjælehealing hos mig:

Under sjælehealing, ligger du på en briks – dejligt trygt under et tæppe. Jeg spiller blid musik, der hjælper dig med at slappe af. Jeg arbejder med dine energier – uden at røre din krop. Nogle gange sidder jeg stille – andre gange flytter jeg mig rundt om dig. Jeg arbejder intuitivt og lader energierne vise vejen.

Jeg formidler og arbejder ud fra min sandhed om, at alt er energi og lyset og kærligheden er den højeste universelle energi og vibration, vi mennesker kan gå i samklang med. Energi kan bevæges og påvirkes og arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at modtage og åbne dig imod.

Jeg formidler, healer og kanaliserer igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, ærkeengle og engle, Gaia, stjernefolk og stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder og energier.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor huset. Gå ind af dør nr. 2.

Elsker du som jeg at være ude, er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så gør jeg klar udendørs.

Betaling: Du kan betale med MobilePay, Visa- og Mastercard.

Sjælehealing på afstand:

På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger du et uforstyrret sted. Jeg arbejder i og med dine energifelter på afstand. Nogle kan mærke energiarbejdet – andre kan ikke. Begge dele virker lige godt. Falder du i søvn er det også uden betydning – energierne arbejder for dig uanset. Brug gerne et tæppe og evt. en pude, så du ligger godt.

Nogle kan godt lide at gøre det hyggeligt. Med blid og stille musik, stearinlys, røgelse eller olier i duftlamper eller diffuser. Gør det, der føles rigtig for dig.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.