Sjælelæsning

Sjælelæsning

Sjælelæsning:

Sjælelæsning viser dig vejen til dit hjerte og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Sjælelæsning er budskaber, der udvider din bevidsthed om dine muligheder og de ressourcer, der allerede bor i dig. Formålet er at vække din sjæl og skabe ressonans og genklang med dit livsformål.

Hvad er sjælelæsning:

Sjælelæsning er en lydfil med ca. 30 minutters budskaber. Budskaberne belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder et kanaliseret budskab omkring det sted, du er i livet lige nu. Du får afklaring af dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner. Set i lyset af din sjæl. Du får indsigt i eventuelle blokeringer og ubalancer, der forhindrer dig i at mærke dit hjerte. Yderligere får du en vejledning med de næste skridt til at forbinde dig til dit hjerte, din sjæl og dit lys.

Med sjælelæsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Du får sat ord på, hvad der gør dig til dig og hvordan du aktivt bruger det. Til at skabe et liv, der er i samklang med din sjæl. Du får vist muligheder i dit liv, der passer, til den du er. Du får råd og vejledning til, hvordan du bevidst arbejder med dine sjælelige sider. Så din sjæls stemme vokser frem i dig og dit hjertes sandhed folder sig ud.

Min sandhed:

Jeg formidler ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Jeg formidler igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, ærkeengle og engle, Gaia, stjernefolk og stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder og energier.

Pris: 30 minutters lydfil for 800 kr.

Praktisk info:

Du bestiller din sjælelæsning på lydfil igennem min webshop. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din sjælelæsning, til jeg formidler det til en lydfil, som jeg sender til dig på mail. Du skal ingenting gøre imens.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.