Sjælelæsning – hvem er jeg

sjæle læsning hvem er jeg

Sjælelæsning viser dig vejen til dit hjerte og din indre visdom og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Det udvider din bevidsthed om dine muligheder og de ressourcer, der allerede bor i dig.

Med en sjælelæsning får du:

Et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det viser dig vejen til den visdom, du allerede indeholder.

Med sjælelæsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Du får sat ord på, hvad der gør dig til dig og hvordan du aktivt bruger det til at skabe det liv, du drømmer om. Du får vist muligheder i dit liv, der passer til den du er. Du får indsigt i eventuelle blokeringer og ubalancer, der forhindrer der i at mærke dit hjerte (hvor sjælen bor).

Du får råd og vejledning til, hvordan du bevidst arbejder med dine spirituelle sider, så din sjæls stemme vokser frem i dig og dit hjertes visdom folder sig ud.

Hvad indeholder sjælelæsning:

Du får en personlig sjælelæsning på en lydfil med ca. 30 minutters beskeder, der belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner samt eventuelle ubalancer, der holder dig tilbage. Yderligere får du en vejledning med de næste skridt til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys.

Er du klar på mere og kalder det på dig at komme i tættere kontakt med din sjæl, så er “Sjælens stemme” et individuelt åndeligt mentorforløb måske noget for dig. Læs med her.

Det siger andre:

For en samlet pris på 579 kr. får du:

  • 30 minutters lydfil med budskaber fra universet og din sjæl
  • Råd og værktøjer til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys
  • Svar på hvem du er set i dit sjælslys
  • Afklaring af din rolle og dit livsformål
  • Belyst hvad dine unikke evner er og hvordan du tager dem i brug
  • Råd og vejledning til at åbne dit hjerte og forbinde dig til din indre visdom
  • Vejledning fra erfaren hjertehealer og sjæle mentor

Praktisk info:

Du bestiller din sjælelæsning på lydfil igennem min webshop. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din sjælelæsning, til jeg formidler det til en lydfil, som jeg sender til dig på mail.

Har du set mit årsforløb “Sjælens rejse // Unfold your Power”? Her arbejder vi

Item added to cart.
0 items - DKK