Sjælelæsning

Sjælelæsning:

Sjælelæsning viser dig vejen til dit hjerte og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Det udvider din bevidsthed om dine muligheder og de ressourcer, der allerede bor i dig. Formålet er at vække sjælen og skabe ressonans og genklang med dit livsformål.

Sjælelæsning er en lydfil med ca. 30 minutters beskeder, der belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner– set i lyset af din sjæl. Du får indsigt i eventuelle blokeringer og ubalancer, der forhindrer dig i at mærke dit hjerte. Yderligere får du en vejledning med de næste skridt til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys.

Med sjælelæsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Du får sat ord på, hvad der gør dig til dig og hvordan du aktivt bruger det til at skabe et liv, der er i samklang med din sjæl. Du får vist muligheder i dit liv, der passer, til den du er. Du får råd og vejledning til, hvordan du bevidst arbejder med dine spirituelle sider, så din sjæls stemme vokser frem i dig og dit hjertes sandhed folder sig ud.

Jeg formidler altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg formidler igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerne- og lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Pris: 30 minutters lydfil for 650 kr.

Bestil din sjæleæsning her:

Praktisk info:

Du bestiller din sjælelæsning på lydfil igennem min webshop. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din sjælelæsning, til jeg formidler det til en lydfil, som jeg sender til dig på mail. Du skal ingenting gøre imens.

Item added to cart.
0 items - DKK