Sjælens potentiale mentorforløb

sjælens potentiale
Mennesker er min passion og jeg elsker at se menneske blomstre og lyse op ☀️✨ Åbne deres indre til al den visdom, de allerede indeholder og har brug for. At arbejde med energierne og støtte mennesker på deres🙏🏻 Det er magisk og fylder hver en celle i mig med glæde.

Sjælens potentiale mentorforløb er for dig, der ønsker større indre fred og frihed. Som vil opleve mere helhed og en større mening i livet – igenem din sjæl og din sjæls potentiale.

Sjælens potentiale mentorforløbet er et individuelt forløb tilrettelagt præcist til dig. Mentorforløbet er et samarbejde imellem dig og mig. For a udvide din bevidsthed, aktivere din sjæls kvaliteter og potentiale og forene det med dit fysiske liv. Forløbet er for dig, der ønsker dyb transformation og som er dedikeret til din personlige og sjælelige rejse og udvikling.

Rammerne for sjælens potentiale:

Jeg sætter rammerne med kanaliseret healing og lysaktivering, budskaber og vejledning for at skabe åbninger i dig. Jeg tror på, du allerede kender svarene. Min rolle er at vise dig vejen. Ved at arbejde med dine energier. Din sjæl. Forløse og transformere blokeret og fastlåst energi til ny indsigt. Så du udvider din bevidsthed og aktiverer og låser op til dine sjæls kvaliteter, potentiale og visdom.

At transformere og udvide bevidstheden er en rejse. Den tager tid. Det kræver tillid og det kræver mod. Vil du tage den sammen med mig, vil jeg elske at samarbejde og gå vejen med dig.

Vi mødes 2 timer én gang i måneden – i 5 måneder. Vi kan aftale noget andet, hvis det er mere i harmoni og balance med din rejse og dig. Du kan også vælge at booke én session af gangen, hvis det giver mere mening i dig.

Du får indsigter og værktøjer til at arbejde med din egen selvhealing. En stor del af din udvikling foregår igennem det arbejde, du laver imellem vores møder. Så du får det største udbytte, når du er klar til at afsætte tiden og vælger at være bevidst på din sjæls rejse. Hvor meget tid du afsætter er helt op til dig.

Varighed: 2 timer pr. gang

Pris for en gang: 1.500 kr.
Pris: 5 gange for 6.700 kr.

(Du kan betale i rater. Kontakt mig på mail eller ring for at lave en aftale)

Det praktiske om Sjælens potentiale:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre).
Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig, så vender jeg tilbage med udendørs lokation.
Betaling: Du kan betale med kontanter (ved fysisk fremmøde), MobilePay, Visa- og Mastercard.

Du har mulighed for at tilkøbe et zoom eller telefon møde imellem vores møder, hvis der opstår spørgsmål undervejs, som du har brug for vejledning i.

Item added to cart.
0 items - DKK