Sjælens rejse // Unfold your power – 1 årigt forløb

sjælens rejse

Sjælens rejse // Unfold your power

Sjælens rejse er et – 1 årigt forløb for dig, som vil arbejde med dig selv og lukke ånden og sjælen ind i livet. I små skridt arbejder vi med at åbne dit hjerte og skabe plads til din sjæl, så du står stærkere i den du er.

Hvad får du ud af Sjælens rejse:

Vi transformerer dit selvbillede og åbner til dit hjerte og sjæls identitet. Du skærper din evne til at lytte til din indre stemme og din sjæl, så du finder mening i livet. Du får svar på, hvem du er igennem åndelig indsigt og en personlig praksis, der forbinder dig til din sjæl og din sjæls stemme. Du opdager dig selv og din indre styrke. Du lærer dig selv at kende set i lyset af din sjæl, så du finder din egen sandhed og lærer at leve i tråd med den. Igennem undervisning, healing og praktiske øvelser ser du det større perspektiv og du oplever helhed og ser dig selv som værdifuld og ligeværdig.

Du får øvelser og viden til at hæve din frekvens og vibration, så du sætter dig fri af lavere vibrationer af tunghed og smerte, som det fysiske liv indeholder. Det giver plads til lyset, letheden, kærligheden og dit sjæls lys i dig. Det folder alle dine ressourcer ud og åbner døre til nye muligheder i dit liv.

Du får værktøjer til at støtte dig på din sjæls rejse. Til at skabe ro, få nye indsigter og healing af dit hjerte, så du kommer tættere på din sjæls stemme. Det styrker båndet til den du er og er født til at være.

sjælens rejse

Hvad indeholder Sjælens rejse:

Vi mødes én gang om måneden – i 4 timer – igenem et år.  Igennem undervisning, meditation, healing og praktiske øvelser bygger vi sammen bro imellem dit fysiske liv og dit åndelige liv igennem din sjæl. Det lærer dig at lytte til din indre stemme og stå stærkt i den du er.

Ud over det får du 1 times 1:1 personlig healing og vejledning hver måned, der støtter dig på din personlige rejse.

Hver måned får du undervisning i nye emner og temaer, som vi sammen arbejder med. Du får små hjemmeøvelser og værktøjer til at integrere din nye viden og indsigt. Du får støtte på din rejse af et trygt fællesskab.

sjælens rejse

For en samlet pris på 1.679 kr. / mdr. får du:

 • 48 timer med undervisning, healing, meditation og praktiske øvelser
 • 12 timer 1:1 sessioner med fokus på dig og din sjæls rejse (værdi 10.500 kr.)
 • 1 sjælelæsning, der beskriver dit livsformål, dine unikke evner og muligheder og de ressourcer der bor i dig (værdi 579 kr.)
 • Gratis adgang til lydfiler til forankring, healing og sjælslys (værdi 129 kr pr. stk.)
 • Værktøjer til at åbne dit hjerte
 • Øvelse og erfaring i at lytte til din sjæls stemme
 • Healing der åbner dit hjerte og forbinder dig til din sjæls stemme
 • Tryghed i din kerne
 • Mod til at være dig og vise verden hvem du er
 • Forankring af din sjæl i det fysiske liv
 • Skærpet din evne til at lytte til din sjæl
 • Et trygt fællesskab med andre sjæle som du kan inspireres af og vokse med
 • Rabat på 1:1 møder (healing, hjerte healing, sjælehealing og samtale med din sjæl)
 • Et online fællesskab hvor du kan dele dine erfaringer, blive inspireret af andre og få råd til der, hvor du er lige nu
 • Støtte, inspiration, healing, vejledning og undervisning af erfaren hjertehealer og sjæle mentor, der tager rejsen selv

Praktisk info.:

Datoer: 5. januar, 2. februar, 2. marts, 6. april, 4. maj, 1. juni, 6. juli, 3. august, 7. september, 5. oktober, 2. november, 7. december 2022
Tidspunkt: onsdage kl. 17-21
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup (hos Få Det Bedre)
Antal deltagere: min. 4 og max. 8 deltagere
Tilmeldingsfrist: 8. december 2021
Fortrydelsesfrist: 8. december 2021. Herefter er du endeligt tilmeldt til hele forløbet
Depositum ved tilmelding: 2.200 kr. (som du selvfølgelig får retur, hvis forløbet aflyses) herefter
Betaling: 1.679 kr. hver den 1. måneden. Beløbet trækkes automatisk fra din konto.

Jeg ved, det er en stor investering i dig selv.

sjælens rejse

Jeg ved det er en stor investering i dig selv. Både i tid og i økonomi og derfor kan det være en stor beslutning, om du skal med på Sjælens rejse // Unfold your power årsforløbet. Tænker du på, om jeg er den rette på rejsen for dig, så book gerne et møde med mig. Vi mødes 30 minutter på Zoom, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og få en fornemmelse af, hvem jeg er.

Du kan booke tider til samtale med mig her, hvor vi mødes på Zoom

Lidt om mig:

I sjælens rejse har jeg pakket al min viden, indsigt og erfaring. Her får du alle mine guldkorn til din sjæls rejse på jorden.

For jeg brænder for rejsen og at følge mennesker på deres vej. Som healer, mentor, inspirator, underviser og formidler af åndelig visdom og indsigt. At hjælpe med transformation og vedvarende forandring igennem kontakt til sjælen og dens potentiale. At vise dig og låse op til de muligheder og unikke evner, der bor i dig.

At transformere og forandre er en rejse. Det kan være svært at gå sjælens vej alene og det er langt sjovere at følges med andre – i et fællesskab. Og jeg vil være din følgesvend. Hende som tror på dig, Ser dit potentiale. Hepper på dig og hjælper dig med at vise dig din vej.

Du kan læse mere om mig og min sjæls rejse på jorden her.

Item added to cart.
0 items - DKK