Sjælens stemme // 1:1 mentorforløb

åndeligt mentorforløb

Sjælens stemme // 1:1 mentorforløb er tilrettelagt præcist til dig for at åbne til dig til din sjæl og de åndelige sider af livet. Her finder du en dybere mening med dit liv.

Hvad får du ud af et sjælens stemme:

Du udvider din spirituelle bevidsthed og skaber kontakt til din sjæls stemme, så du hører din sjæls kald. Du øger din bevidsthed om større sammenhænge og finder din tro på, du også har en plads her og i livet, så du ser dig selv, dit liv og dine muligheder i nyt lys.

Du får viden og indsigt i åndelige emner og spirituelle værktøjer, der udvider din bevidsthed og støtter dig i at integrere den nye viden og din sjæls stemme.

Du lærer at bruge dine unikke evner til det, der giver mening for dig.

Hvad indeholder sjælens stemme:

Sjælens stemme er et individuelt mentorforløb tilrettelagt præcist til dig og din sjæls rejse. Vi arbejder med at forene dit fysiske og dit åndelige liv igennem din sjæl.

Med samtale om og undervisning i åndelige og spirituelle emner, sjæle healing og guidede øvelser, bygger vi sammen et trygt fundament, hvor du åbner dit hjerte og hører din sjæls stemme. Du ser dig selv i et nyt lys og det udvider dine muligheder og viser dig dine ressourcer og unikke gaver, så du finder din plads i livet.

Vi mødes 2,5 time om måneden over et halvt år. Imellem vores møder har du mulighed for et online møde, hvor du får svar på de spørgsmål, der opstår undervejs.

Sjælens stemme er tilrettelagt for at støtte dig med din personlige og spirituelle udvikling, så du finder en dybere mening og din plads i livet.

En stor del af din udvikling foregår igennem det arbejde, du laver imellem vores møder. Så du får det største udbytte, når du er klar til at afsætte tiden og vælger at være bevidst på din sjæls rejse. Hvor meget tid du afsætter er helt op til dig.

Måske savner du at komme mere på plads i dig selv og dit fysiske liv, inden du vender dit fokus på de spirituelle og åndelige sider af livet. Så er Hjertets Vej mere rigtig for dig. Du kan læse mere om Hjertets Vej // Tryghed i din kerne her eller bestille en sjælelæsning med budskaber fra dig sjæl.

For en samlet pris på 1.950 kr./mdr får du:

11.700 kr. i alt

  • 18 timer med 1:1 spirituel & åndelig undervisning, sjæle healing og guidede øvelser
  • Sjæle healing der forener de fysiske og åndelig sider af dig
  • Viden og indsigt, der støtter dig på din åndelige rejse
  • Indsigt i og kontakt til dig selv på et dybere plan
  • Tryghed i at være dig
  • Øvelser og spirituelle værktøjer, der støtter din personlige og spirituelle udvikling
  • Kendskab til det åndelige og spirituelle univers
  • Udvidet din bevidsthed om og dit syn på dig selv og dine muligheder
  • Indre styrke og power
  • Et trygt rum til personlig og spirituel udvikling og støtte på rejsen af erfaren hjertehealer og sjæle mentor

Du kan booke et online zoom møde for at få svar på dine spørgsmål og afklare om forløbet er for dig. Book en tid her.

Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf. 3060 4470.

Praktisk info:

Sted: ShanayaTemplet, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre)
Betaling: du kan vælge at betale det fulde beløb inden opstart eller dele din betaling op i 6 rater, som du betaler månedligt. Det fulde beløb reserveres på dit kort og trækkes én gang pr. måned, hvis du vælger den månedlige betaling.

Ring gerne til mig på tlf. 3060 4470, hvis du vil høre mere og finde ud af om mentorforløbet (og jeg) er noget for dig.

Du kan også booke et uforpligtende online Zoom møde med mig, hvor vi sammen finder ud af, hvad der passer til dig og du får en fornemmelse af mig og hvad jeg kan hjælpe dig med. Book online zoom møde her.

Item added to cart.
0 items - DKK