Sjælerejse & bevidsthedsløft

sjælerejse og bevidsthedsløft

Sjælerejse & bevidsthedsløft

Energi-, lys- og bevidsthedsarbejde for grupper

I de kosmiske og galaktiske lag møder vi os selv i en renere form. Mere bevidste om livets sammenhænge og muligheder. Vi opdager en dybere kontakt i os selv. Vores oprindelsesform. Vores lys og ikke mindst vores hjem. Det skaber en indre tilstand af dyb indre ro, vished og afklarethed.

På “sjælerejse og bevidsthedsløft” guider jeg ind i et kraftfuldt og højt vibrerende energifelt, der højner frekvensen i din krop, udvider din bevidsthed og bringer dig nærmere din oprindelsesform og højere lag af kosmisk og galaktisk bevidsthed.

Du får et sikkert og trygt rum til at udvide din bevisthed imod din sjæls oprindelse og de større sammenhænge du er en del af. For at åbne dig imod dit højeste potentiale og de muligheder, der ligger her.

At løfte bevidstheden er en rejse med dyb og varig transformation. En bevægelse du vælger at overgive dig til og sige ja til.

Sådan foregår det:

Imens du sidder op – måske med lukkede øjne, guider jeg ind i lag af bevidsthed i dit indre og dit ydre. Øger din opmærksomhed på de energier, der arbejder i og omkring dig. For at vække og aktivere en dyb sandhed i dig. Forbinde dig til din sjæl, så du sanser og møder dig selv i et større perspektiv og opdager og erkender de muligheder og ressourcer, der bor i dig.

Bevidsthedsarbejdet opstår igennem min stemme og den guidning og det energifelt, jeg skaber i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia/Moder Jord og andre lysvæsener fra højere bevidstheder i de kosmiske og galaktiske lag.

Enegierne arbejder altid for dit højeste bedste og ud fra det sted, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Jeg tilbyder Sjælerejse & bevidsthedsløft både i fysiske møder og online møder.

Næste Sjælerejse & bevidsthedsløft i gruppe:
p.t. ingen planlagt

Vi mødes hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding

Vil du have besked om kommende sjælerejser, så er du velkommen til at sende mig en mail

så giver jeg dig besked, så snart jeg har en ny dato på plads.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig