Sjæleuniverset

Sjæleuniverset spirituel udvikling

Sjæleuniverset styrker din kontakt til dit indre og øger din bevidsthed om det spirituelle univers og den indsigt og viden, der er at hente her.

Hvad får du ud af det Sjæleuniverset:

Sjæleuniverset er forskellige muligheder for at udvide din bevidsthed om din egen spiritualitet, det spirituelle univers og den hjælp og støtte der er at hente her. Du ser se dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og dine spirituelle sider. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv.

Spirituel vejledning

Spirituel vejledning er dit trygge og uformelle rum til at opdage og udforske dine spirituelle sider for at gøre dig klogere på dig selv og dit liv og for at give dig indsigt i, hvordan du bruger det spirituelle univers til at finde retning og mening. Formålet er at styrke din kontakt til dit indre og øge din bevidsthed om det spirituelle univers og den hjælp der er at hente her til din personlige og spirituelle udvikling.

Læs mere

Sjælslæsning

Vi ser på dit højere livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl.

Læs mere

Spirituel café

Et fællesskab, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og opdage og udforske de spirituelle sider af livet. Det spirituelle univers er for alle og lige så naturligt, som resten af livet – det vil jeg gerne vise dig. Men hvad er spiritualiet egentligt? Det får du svar på her.

Læs mere
Item added to cart.
0 items - DKK