Skab din forretning // Fra drøm til virkelighed

Skab din forretning

Her kommer snart mere tekst. jeg arbejder på det i disse dage.
Skab din forretning // Fra drøm til virkelighed. Opstart af virksomhed.

Skab din forretning er for dig der vil gøre din drøm til din virkelighed.

På dette kursus har vi fokus på at skabe din forretning. At gøre din drøm til virkelighed. At gøre din passion til din levej – på det niveau, du ønsker og kan være med til.

Hvad får du ud af “Skab din forretning”:

Du finder kernen og essensen i din forretning og får en plan for, hvordan du bygger din forretning op omkring det. Du finder dit mod, din styrke og din tro på dig selv, så du kan udleve dit livsformål.

Hvad indeholder Skab din forretning:

6 møder a 3 timer, hvor jeg underviser, vejleder og deler al min erfaring fra min egen forretning kombineret med det jeg gør bedst – nemlig at vise dig dine muligheder, dine ressourcer og dit potentiale.

Vi starter med at beskrive essensen i din forretning,  hvem er dine kunder og hvordan er du unik? Vi arbejder med, hvordan du bedst tiltrækker dine kunder og du får en plan for, hvordan du gør dine evner til din levevej.

Vi arbejder med din drøm, dit mod og din tro på dig selv, for at du er klar til at folde dine vinger ud og vise verden, hvad du har at byde på.

Og så bygger vi helt praktisk din forretning op ud fra det – med logo, visitkort, flyers, hjemmeside og sociale medier – det som vi finder frem til er nødvendigt for dig.

For en samlet pris på xx kr. får ud:

  • x timers undervisning
  • 1 sjælelæsning, der beskriver dit livsformål, dine unikke evner og de ressourcer der bor i dig incl. konkrete råd til at skabe din forretning

Praktisk info:

Adgangskrav: Deltagere fra modul 2 på healer uddanelsen har først adgang eller du er klar til at føre din drøm ud i livet.

Item added to cart.
0 items - DKK