Skytsengel & åndelige vejleder meditation // sjælslys

Skytsengel og åndelig vejleder meditation guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelig vejleder. Meditationen støtter dig i at åbne dit hjerte og viser dig vejen til indre fred og balance og dit sjælslys. Har du spørgsmål, du søger svar på, så bed din skytsengel eller en åndelige vejleder vise dig vejen og give dig de svar, du har brug for at kende.

Som udgangspunkt er meditationen tænkt som en øvelse i bevidst at skabe kontakt og give dig en fornemmelse af, hvem din skytsengel og åndelige vejleder(e) er. Vær herefter åben og nysgerrig på, hvad der sker.

Du kan starte “Skytsengel og åndelig vejleder meditation” med en bøn. Bed om hjælp fra din skytsengel og åndelige vejleder. Du kan bede om præcist det, du har brug for under meditationen – for at kunne skabe kontakt og fjerne eventuelle blokeringer. Sæt intentionen om at være åben for, hvad der sker og for, hvad du kan opleve.

Meditationen varer 33 min. og afsluttes med en ringetone.

Skytsengel og åndelig vejleder meditation:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Jeg anbefaler dig at bruge æteriske olier til:

til at forstærke og støtte energien i din healings meditation og dit arbejde med at balancere dit indre.

Til denne healings meditation er frankincense (åbner det 3. øje), jasmin (hjerteåbner) og enebær (forankring i din kerne) med til at forstærke og støtte din oplevelse og den healing, der sker under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand i en Duftlampe. Bland olierne sammen – 3 dråber af hver.

Du bestemmer selv om du ligger eller sidder ned til denne meditation. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK