Solar plexuschakra betydning

Solar plexuschakra: primære funktion er indre styrke og handlekraft.

Fra dette chakra udstråler du glæde, vitalitet, selvtillid og din personlige vilje. Dette er dit powercenter, dit centrum, din kerne. Herfra fornemmer du din intuition og mavefornemmelse.

Du kan føle andre menneskers energi i dit solar plexuschakra. Det er i dette chakra, andre kan ramme frygt i dig og dræne din energi og samtidig holde dig psykisk fastlåst og negativt forbundet til undvigende undskyldninger.

Forstærk og styrk energien i dit solar plexuschakra:

solar plexuschakra betydning

Solar plexuschakra i balance:

Med et solar plexuschakra i balance føler du dig i balance med sig selv og omverden. Du har god kontakt til dine følelser og anerkender og accepterer dem. Du har evnen til sympati/antipati og du kan sætte sunde grænser, når det er nødvendigt. Du er handlekraftig og føler en indre styrke.

Når du har en stærk følelse af dig selv inklusiv selvtillid og selvværd, er tryg i din egen styrke og kan sætte dine grænser, så har du et balanceret solar plexuschakra.

Kan du sætte dig selv ud over frygten, kan du give plads til dine egne følelser frem for andres. Jo mere du kan vise klart og tydeligt hvem du er, udtrykke dine behov og sætte dine personlige grænser, jo mere balanceret er dit solar plexus.

Solar plexuschakra ude af balance:

Er dit solar plexuschakra ude af balance føler du dig magtesløs og mindreværdig. Du har ingen handlekraft og mangler kendskab til og accept af egne følelser – eller du undertrykker og har svært ved at stå ved dine følelser. Manglen på at udtrykke og anerkende dine følelser vendes indad og kan resultere i selvhad, manglende selvtillid og stærk angst. Du er egoistisk, dominerende og kontrollerende og har et stort behov for vished.

Er dit solar pleuxs ude af balance, kan andre menneskers vilje og meninger dominere dig og dine personlige grænser bliver overskredet.

solar plexus chakra betydning

Balancer dit solar plexus chakra:

Når du vil balancere dit solar plexus chakra kan du se på årsager og sammenhænge til, at du har det som du har det? Det er det psykologiske arbejde du kan lave selv og andre gange, har du måske brug for hjælp. I processen er det vigtigt at kunne skabe ro og accept. Yoga, healing og meditation er gode værktøjer til at skabe en tæt kontakt til dit indre og lærer dig at mestre dine indre tilstande.

Åndedrætsøvelser og åndedrætsmeditation er gode til at berolige et overaktivt nervesystem og skabe en dyb og grundlæggende ro i dig.

Solar plexus chakra meditation – balancer dit solar plexus chakra:

Jeg er vild med mantra chakra meditationerne fra Meditative Mind. Vil du arbejde med energien i dit solar plexuschakra, er de et godt bud. Prøv at fornemme lyden, musikken, vibrationerne i musikken. Overgiv dig til dem og mærk dem i dit solar plexuschakra. Du kan også gentage “RAM” højt eller inde i dig selv. God fornøjelse 🙂

Forstærk og styrk energien i dit rodchakra:

En kommentar til “Solar plexuschakra betydning”

  1. Pingback: Frygt

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig