fbpx

Spiritualitet

spiritualitet

Spiritualitet styrker din kontakt til dit hjerte. Du får en dybere kontakt til dig selv og dit indre og øger din bevidsthed om det spirituelle univers og den indsigt og viden, der er at hente her.

Hvad får du ud af spiritualitet:

Spiritualitet er for mig vejen til til dit hjerte og indre visdom. Den rejse du tager her på jorden. Du øger din bevidsthed om dit potentiale, dine muligheder og hvem du er. Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt. Jeg tror på, at når vi er dybt forbundet til os selv, så kender vi alle svarene til, at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os. De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp til at rejse indad.

Hos ShanayaTemplet finder du forskellige tilbud, der udvider din bevidsthed om din egen spiritualitet, det spirituelle univers og den hjælp og støtte, der er at hente her. Du ser dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og indre visdom. Det er dine spirituelle sider. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv.

Spirituel vejledning

For at styrke din kontakt til dit indre og øge din bevidsthed om det spirituelle univers og den hjælp der er at hente her til din personlige og spirituelle udvikling.
spirituel udvikling del 1

Spirituel udvikling // del 1

Vejen til dit hjerte er et spirituelt forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du forbinder dig til din indre styrke og lyset i dit hjerte.
sjælslæsning kolding

Sjælslæsning

Vi ser på dit højere livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl.

Spirituel udvikling kursus

er tilrettelagt for at styrke din spirituelle bevidsthed og forbinde dig til dit hjerte, dine healer evner og spirituelle sanser.

Spirituelt udviklings forløb

Individuelt 1:1 forløb er for dig der vil åbne dit hjerte og finde din mening, retning og vej i livet.

Spirituel café

Et fællesskab, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og udforske de spirituelle sider af livet. Det spirituelle univers er for alle – det vil jeg vise dig.
Item added to cart.
0 items - DKK