Spirituel café

Spirituel café

Spirituel café er et fællesskab til dig, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og opdage og udforske de spirituelle sider af livet.

Det spirituelle univers er for alle og lige så naturligt, som resten af livet – det vil jeg vise dig. I det spirituelle univers kan du hente inspiration til at finde din sandhed, din mening og hvem du er – set i et spirituelt lys.

Hvad får du ud af at være med til spirituel café:

Du får nye dimensioner på livet og udvider din bevidsthed om din egen spiritualitet og det spirituelle univers. Du finder ud af, hvad du tror på og får svar på hvad spiritualitet er og hvad det betyder for dig. Du får inspiration til, hvordan du bruger dine spirituelle sider og hvilken plads det skal have i din hverdag.

Hvad indeholder spirituel café:

1,5 time med healings meditation og samtaler om livet og det at være menneske set i et spirituelt lys. Du kan stille spørgsmål og få svar omkring det spirituelle univers, det at være menneske og et sjæleligt væsen og hvordan du forener de to. Det giver nye muligheder og åbner nye døre og en større sandhed i dig.

Ganske gratis får du:

  • 1,5 time med meditation, spirituel vejledning og samtaler omkring livet og det at være menneske set i et spirituelt lys
  • 30 minutters guidet meditation
  • Et rummeligt fællesskab, hvor der er plads til alle
  • Råd og vejledning til at håndtere din spiritualitet i hverdagen
  • Svar på spørgsmål omkring livet og det at være et spirituelt menneske
  • Overblik over hvad spiritualitet er for dig
  • Indsigt i hvordan du bruger din spiritualitet i din personlige og spirituelle udvikling
  • Inspiration fra erfaren healer og spirituel vejleder

Praktisk info:

Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding
Datoer: mandag 6. januar 2020, tirsdag den 21. april 2020 (aflyst), mandag 14. september 2020 og mandag den 8. december 2020
Tidspunkt: kl. 19-20.30

Dette kan også være for dig:

sjælslæsning kolding

Sjælslæsning

Vi ser på dit højere livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl.
spirituel udvikling del 1

Spirituel udvikling // del 1

Vejen til dit hjerte er et spirituelt forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du forbinder dig til din indre styrke og lyset i dit hjerte.
spirituel udvikling del 2

Spirituel udvikling // del 2

Spirituel udvikling – del 2 // Lyset i dit hjerte er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling og forbinde dig til dit hjerte, dine healer evner og spirituelle sanser.

Healer uddannelse // Lysarbejder i hjertet

På uddannelsen arbejder vi med at åbne dit hjerte, forbinde dig til dit indre lys, udvikle dine spirituelle gaver og dine evner til at heale. Med lyset i dit hjerte og hjælp fra universet og åndelige vejledere følger du nemt og naturligt din vej og bruger dine unikke evner til at hjælpe andre.
Item added to cart.
0 items - DKK