Spirituel uddannelse lysarbejder i hjertet

Spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet inspirerer og motiverer dig til at åbne dit hjerte og forbinde dig til dit indre lys. Med lyset i dit hjerte og hjælp fra universet og åndelige vejledere følger du nemt og naturligt din vej og bruger dine unikke evner til at hjælpe andre.

En lysarbejders fornemmeste rolle er at hjælpe til jordens og menneskehedens healing ved at skinne sit eget lys fra hjertet.

Hvad får du ud af at deltage på spirituel uddannelsen Lysarbejder i hjertet:

Du lærer at arbejde bevidst med energi og hente hjælp fra det spirituelle univers, dine åndelige vejledere og det universelle lys for derigennem at forbinde dig til dit hjerte og indre lys.

Du får værktøjer til din egen udvikling, der åbner dit hjerte og skaber dyb kontakt til det åndelige og guddommelige i dig. Du bliver forbundet til dit hjerte og lærer at lytte til din indre stemme. Du forbinder dig til dit højere livsformål og får indsigt i dine unikke evner, dit potentiale og dine muligheder – alt hvad der gør dig til dig.

Du lærer at arbejde bevidst med dine unikke evner og spirituelle sanser til gavn for dig selv og for andre – præcis som du ønsker. Du finder din vej og din mening med livet.

Første del af uddannelsen har vi primært fokus på dit personlige energiarbejde, din egen udvikling og at forbinde dig til dit hjerte og dit lys igennem undervisning og praktiske øvelser.

På andel del af uddannelsen flytter vi fokus til en masse praktiske træning på de andre deltagere, øveklienter og andre øvelser, der passer til dit unikke energiarbejde og formål.

Spirituel uddannelse lysarbejder i hjertet

På spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet lærer du at:

 • åbne dit hjerte
 • forbinde dig til dit lys, din sandhed og indre visdom
 • arbejde bevidst med energi fra dit hjerte
 • at forstå og “tale energisprog”
 • heale
 • bruge dine spirituelle sanser og unikke evner
 • forstå, formidle og modtage universel healings energi
 • finde modet til at følge netop din vej
 • leve i kærlighed med dig selv og andre
 • være tryg i dig selv og stole på dig selv og dine evner
 • hjælpe mennesker, dyr og jorden med at heale

Fokus er at forbinde dig til dine unikke healer- og vejleder evner og din lysarbejder rolle med en masse konkrete øvelser og træning i at bruge dine unikke evner og spirituelle sanser.

For en samlet pris på 18.800 kr. eller 1.785 kr./mdr. får du:

 • 80 timers spirituel undervisning og en masse praktiske øvelser på hold samt individuel spirituel vejledning og supervision
 • Personlig udvikling med forståelse for og accept af hvem du er
 • Forbindelse til dit højere livsformål, dit potentiale og dine muligheder
 • Indsigt i dine unikke evner og hvordan du bedst bruger dem til at gøre en forskel for andre
 • En personlig spirituel praksis, der hjælper dig med din hjerteåbning og kontakt til dit indre lys
 • Udviklet og styrket dine healer evner og spirituelle sanser
 • Ren forbindelse til det spirituelle, åndelige og guddommelige univers
 • Grundlæggende indsigt i lys- og energiarbejde og hvordan du bruger det – til glæde for dig selv og andre
 • Støtte og support med din personlige- og spirituelle udvikling
 • Værktøjer til at arbejde bevidst med den universelle energi
 • En vej til, hvordan du gør dine evner til din levevej – hvis du ønsker det
 • Et trygt fællesskab under og efter uddannelsen
 • Hjemmeopgaver imellem sessionerne, der hjælper din udvikling på vej
 • Undervisning og støtte af erfaren lysarbejder, healer og spirituel vejleder

En stor del af din udvikling og læring får du igennem øvelser og opgaver imellem modulerne. Jeg forventer du afsætter tid til det.

Betaling:

Ved tilmelding betaler du depositum på 1.595 kr. Resten af beløbet på 17.250 kr. kan du enten betale af én gang eller dele op i 10 rater à 1.785 kr. som du betaler hver måned forud.
Det resterende beløb på 17.205 kr. eller 1. rate på 1.785 kr. betales inden uddannelsen starter og senest den 24. august 2020.
Depositum refunderes kun såfremt uddannelsen bliver aflyst.

Tilmelding:

Senest 22. august 2020. Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja til, at jeg må stille ind og at få svar på din parathed til uddannelsen.

Er du i tvivl?

Det kan være en stor beslutning at starte på en uddannelse og spørgsmålene kan være mange. Vil du finde ud af, om uddannelsen er for dig, om du er klar til at tage skridtet og om jeg er den rigtige underviser for dig, så vil jeg anbefale dig at starte med sjæle læsning eller spirituel vejledning. Du er også velkommen til at ringe til mig på telefon 3060 4470 så vi kan få en uforpligtende snak.

Indhold på spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet:

spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet vil jeg inspirere dig til og instruere dig i, at åbne dit hjerte og forbinde dig til dit lys. Du lærer at lytte til din sandhed og indre visdom.

Ingen er ens, vores evner er forskellige og bruges individuelt, og derfor koncentrerer vi os om at åbne dit hjerte og forbinder dig til din unikke stemme og finder din rolle i livet.

På uddannelsen arbejder vi med at åbne dit hjerte, forbinde dig til dit indre lys, udvikle dine spirituelle sanser og dine evner til at heale. Vi arbejder med at skabe en sund og ren kontakt til det åndelige og universelle lys samtidig med at vi fastholder en stærk jordforbindelse. Når du er forbundet til dit hjerte og indre lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner. Du arbejder fra din kerne af sandhed.

Vi fokuserer på dit mod, så du tør følge din vej. Vi øger din bevidsthed, dit kendskab til dig selv, og styrker din selvtillid og din tro på dig selv og dine evner. Vi udvikler din rolle og gør dig klar til livet som healer og lysarbejder. Du bliver klædt på til at kunne gøre dine evner til din levevej – hvis du ønsker det.

Du bliver guidet sikkert igennem din rejse og personlige udvikling af en uddannet clairvoyant og erfaren healer og spirituel vejleder. Udover at modtage undervisning, træner du dine evner i trygge omgivelser sammen med andre.

Spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet består af en kombination af undervisning, spirituel vejledning og (en masse) praktiske øvelser og træning.

Da vi arbejder med dit personlige livsformål og unikke evner, er der ingen afsluttende eksamen. Men du får et bevis på din deltagelse samt en personlig udtalelse fra mig.

Praktisk info:

Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding
Antal deltagere: max. 6 deltagere

Vigtige datoer:

Uddannelsesstart: 31. august 2020
Tilmeldingsfrist: 17. august 2020
Frist for betaling af depositum: 17. august 2020
Frist for betaling af uddannelsen / 1. rate: 24. august 2020

Datoer for Spirituel uddannelse Lysarbejder i hjertet:

Al undervisning foregår på hverdage. Individuel spirituel vejledning aftaler vi indbyrdes, som det passer.

2020:
31. august, 28. september og 26. oktober. Alle dage kl. 10-16

23. november og 14. december. Begge dage kl. 10-18

2021:
11. januar, 8. februar, 8. marts, 6. april, 3. maj. Alle dage kl. 10-18.

Spirituel uddannelse lysarbejder i hjertet

At dele erfaringer er lærerigt for alle

Din personlige og spirituelle udvikling fortsætter livet igennem. Derfor bliver du på ingen måde overladt til dig selv – når uddannelsen er slut.

I et online fællesskab kan du fortsat søge støtte og support fra tidligere elever og fra mig, samt få sparring på de oplevelser du har med dit lys- og healer arbejde.

I fællesskabet har du mulighed for:

 • at dele oplevelser og erfaringer
 • at få svar på dine spørgsmål
 • at høre om andres oplevelser og erfaringer
 • få og give input og sparring
 • fortsat at udvikle dig i et trygt fællesskab

Ud over online-fællesskabet har du mulighed for at købe supervision og spirituel vejledning – alt efter dit behov og dine ønsker.

Det kan være en stor beslutning at starte på en uddannelse.

Er du i tvivl om uddannelsen er noget for dig, så giv mig gerne et ring på telefon 3060 4470 eller book en tid til sjælslæsning eller spirituel vejledning.

De uafhængige clairvoyance-skoler. Kvalitet, faglighed og etik i højsædet.” 

Item added to cart.
0 items - DKK