Spirituel udvikling

spirituel udvikling

Spirituel udvikling styrker din kontakt til dit hjerte og dit indre og øger din bevidsthed om det spirituelle univers og den indsigt og viden, der er at hente her.

Hvad får du ud af spirituel udvikling:

Hos ShanayaTemplet finder du forskellige tilbud, der udvider din bevidsthed om din egen spiritualitet, det spirituelle univers og den hjælp og støtte, der er at hente her. Du ser dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og dine spirituelle sider. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv.

Spirituel vejledning

For at styrke din kontakt til dit indre og øge din bevidsthed om det spirituelle univers og den hjælp der er at hente her til din personlige og spirituelle udvikling.
spirituel udvikling del 1

Spirituel udvikling // del 1

Vejen til dit hjerte er et spirituelt forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du forbinder dig til din indre styrke og lyset i dit hjerte.
sjælslæsning kolding

Sjælslæsning

Vi ser på dit højere livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl.
spirituel udvikling del 2

Spirituel udvikling // del 2

Spirituel udvikling – del 2 // Lyset i dit hjerte er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling og forbinde dig til dit hjerte, dine healer evner og spirituelle sanser.

Spirituelt udviklings forløb

Individuelt 1:1 forløb er for dig der vil åbne dit hjerte og finde din mening, retning og vej i livet.
Item added to cart.
0 items - DKK