fbpx

Spirituelle & åndelige kurser

Spirituelle & åndelige kurser er for dig, der er nysgerrig og gerne vil lære mere omkring dig selv, åndelighed og forskellige spirituelle emner og temaer. For dig der vil opleve mere helhed og søger en større mening i livet.

Unfold your power // kurser med personlig og spirituel udvikling.

Igennem arbejdet med det spirituelle univers og dine spirituelle sanser bliver du klogere på dig selv. Både i det fysiske og det åndelige liv. Du ændrer dit syn på dig selv, når du forbinder dig til og erkender din samhørighed med noget større og bruger dine spirituelle sanser, som en naturlig del af dig.

På mine kurser får du både personlige og spirituelle indsigter, der viser dig, hvad mulighederne er og hvordan du kan bruge det spirituelle univers til at skabe en dybere kontakt til dig selv, så du folder dit fulde potentiale ud og lever dit liv i ro og balance med den du er.

Kursusrække, der støtter dig på din personlige og spirituelle udviklingsrejse:

Jeg har sammensat en kursusrække, der støtter dig med de forskellige elemeneter af din personlige og spirituelle udvikling. Du kan tage dem i rækkefølge eller være med, som det kalder på og passer på din rejse.

kursus i healing & åndelighed

Kursus i healing & spirituelle sanser

Kurset skaber en dybere indsigt og forståelse for dig selv og har fokus på at skabe en stabil jordforbindelse igennem healing og forankring i din kerne.

13 timer fordelt på 2 dage med en kombination af undervisning, healing meditation og praktiske øvelser.

Du får viden og indsigt omkring healing, spirituelle værktøjer og dine spirituelle sanser. Du får introduktion til åndelighed og det spirituelle univers og hvordan du bruger det til at skabe en dybere indsigt og forståelse for dig selv.

Læs mere og se datoer for næste kursus her.

kursus i selv healing

Kursus i selv healing // Unfold your power

Kurset der bringer ro og balance i dit indre. er for dig, der vil i dybere kontakt med dig selv.

Unfold your power er et kursus i selv healing, hvor du får øvelser og værktøjer til at heale dig selv, så du skaber dyb indre ro og balance. Du styrker din kerne og øger din indre tryghed.  

Kurset er en blanding af undervisning, healingmeditation, øvelser, refleksion og selvfordybelse, der bringer ro og balance i dit indre, så du trygt kan være dig og vise verden, hvem du er.

Læs mere og se datoer for næste kursus her.

Kursus i Åndelighed & kanalisering

Kurset har fokus på at rejse i din højere bevidsthed igennem kanalisering.

Her kommer snart mere tekst

Item added to cart.
0 items - DKK