Workshops & uddannelse

Spirituelle workshops og uddannelse er for dig, der vil udvikle dig selv spirituelt og som menneske.

Når vi sætter os ind i en større sammenhæng, ser vi os selv og livet i et nyt lys og et større perspektiv. Vi udvider vores bevidsthed og kan ændrer vores opfattelse af os selv og vores potentiale. Det skaber nye muligheder og indre balance og glæde. Alle spirituelle workshops og kurser har som fokus at åbne dit hjerte, forbinde dig til din unikke evner og bringe dig tættere på din visdom og den du er i dit hjerte.

Only from the heart can you touch the sky.” Rumi

Spirituelle workshops og uddannelse hos ShanayaTemplet:

Healing kursus

Healing kursus

”Healer i hjertet” er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling og forbinde dig til og udvikle dine naturlige healer evner.
Vi arbejder med en blanding af gruppehealing, undervisning og praktisk energi- og healings arbejde.

Healer uddannelse // Lysarbejder i hjertet

På uddannelsen arbejder vi med at åbne dit hjerte, forbinde dig til dit indre lys, udvikle dine spirituelle gaver og dine evner til at heale. Med lyset i dit hjerte og hjælp fra universet og åndelige vejledere følger du nemt og naturligt din vej og bruger dine unikke evner til at hjælpe andre.

Spirituel healingcirkel

for dig, der vil opdage og afprøve dine healer evner OG for dig der vil udvikle og styrke dine healer evner i et uformelt fællesskab af ligesindede.
Item added to cart.
0 items - DKK