Spirituelt netværk & fællesskab

Netværk & fællesskab

Spirituelt netværk og fællesskab til din videre rejse.

Netværket er du for deltagere, der har afsluttet modul 2 på healer uddannelsen.

At dele erfaringer er lærerigt for alle;

Din personlige og spirituelle udvikling fortsætter livet igennem. Derfor bliver du på ingen måde overladt til dig selv, når healer uddannelsen er slut.

Det kan være svært og lidt ensomt ikke at have nogle at tale og dele med. Det er meget sjovere (og mere udviklende) at have nogen at dele rejsen med. At udveksle idéer med. Få og give sparring og støtte. Et personligt heppekor. Og ikke mindst er det dejligt at fastholde de nære kontakter, du får under uddannelsen. At følges med de mennesker, du allerede kender og er tryg ved. Og at udvide dit netværk med nye kontakter med deltagere fra de andre hold.

Hvad får du i spirituelt netværk og fællesskab

Spirituelt netværk og fællesskab er dit rum til udvikling – hvor du aldrig er alene. Du får nogle tro følgesvende, der kender vejen. Nogle, der hepper på dig – og som du hepper på og støtter. Som du kan dele succeer og udfordringer med. Som du kan dele dine oplevelser og erfaringer med og få feedback og sparring fra – og give det samme tilbage.

I fællesskabet har du mulighed for:

I fællesskabet kan du fortsat søge støtte og support fra tidligere elever og fra mig, samt få sparring på de oplevelser, du har med dit lys- og healer arbejde.

  • at dele oplevelser og erfaringer
  • at få svar på dine spørgsmål
  • at høre om andres oplevelser og erfaringer
  • få og give input og sparring
  • fortsat at udvikle dig i et trygt fællesskab

Det får du i en lukket facebook gruppe – kun for deltagere, der har afsluttet modul 2 på healer uddannelsen.

Det fysiske møde har stor værdi:

Derfor mødes vi – udover online fællesskabet – vi én gang om året til uformel videndeling og sparring. Det tror jeg på, skaber et tættere og stærkere bånd.

Vi mødes en lørdag kl. 10-13. Til gensyn og hygge. Til nye bekendtskaber. Du kan møde dem fra dit eget hold samt deltagere fra andre hold. Der vil være mulighed for erfaringsudveksling og sparring samt meditation og måske lidt fælles energiarbejde eller øvelser.

Ud over online-fællesskabet har du mulighed for at købe supervision og sparring og vejledning med 25% rabat – alt efter dit behov og dine ønsker.

For en samlet pris på 599 kr. får du:

  • Et fællesskab med andre, der kender din vej
  • 1 års medlemskab af lukket facebook gruppe – kun for deltagere af healer uddannelsen
  • 1 fælles møde én gang om året, hvor du kan mødes med og udveksle erfaringer med andre ligesindede
  • 25% rabat på supervision, sparring, vejledning og mine andre 1:1 møder

Item added to cart.
0 items - DKK