Spirituelt udviklings forløb

spirituelt udviklings forløb
Sommerfuglen er for mig et symbol på vores spirituelle udvikling. Hvordan vi først er i dvale og samler kraft, viden, indsigt og styrke for til sidst at blive den fineste sommerfugl, der blidt folder sine vinger ud og viser sit smukke jeg og fulde potentiale.

Spirituelt udviklings forløb er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling, så du finder mening, retning og din vej i livet.

Hvad får du ud af spirituelt udviklings forløb:

Forløbet hjælper dig med klarhed omkring din spiritualitet, dine spirituelle sanser, dine unikke evner og hvem du er set i et spirituelt lys.

Du bliver bevidst om din samhørighed med lyset, universet og det åndelige og guddommelige og det styrker din tro på dig selv og dine egne evner. Du får øvelser til at forbinde dig til dit hjerte og din sjæls stemme, så du kan tage imod hjælp og vejledning fra dine åndelige vejledere.

Vi er alle forskellige og på forskellige rejser, så det præcise udbytte kan være anderledes for dig.

“Everything in the univers is within you. Ask all from yourself.”

Rumi

Hvad indeholder spirituelt udviklings forløb:

Spirituelt udviklings forøb er et individuelt tilrettelagt forløb med 5 møder à 1,5 time med undervisning, spirituel vejledning og samtaler om livet, hverdagen og hvordan du forener et fysisk og åndeligt liv i praksis. Forløbet er målrettet og tilrettelagt præcist til dig og din udvikling – der hvor du er lige nu.

Fokus er at øge din spirituelle bevidsthed, så du ser dig selv og livet i et nyt lys. Vi arbejder med at forbinde dig til dit hjerte, din sjæls stemme og dit indre lys, dit potentiale og dine muligheder. Du får små hjemmeopgaver og øvelser imellem vores møder, der er med til at styrke din udvikling.

For en samlet pris på 5.250 kr. får du:

 • 7,5 time med spirituel vejledning, samtale og øvelser
 • Kendskab til dine unikke og spirituelle evner
 • Svar på dine spørgsmål omkring det spirituelle univers
 • Værktøjer til en personlig spirituel praksis
 • Råd og vejledning til at styrke og håndtere din spiritualitet i hverdagen
 • Øget din tro på dig selv og dine egne evner
 • Tættere kontakt til dit hjerte og din sjæls stemme
 • Små hjemmeopgaver og øvelser imellem vores møder, der hjælper din udvikling på vej
 • Indsigt at hvordan du tager imod hjælp fra lyset, universet og åndelige vejledere
 • En personlig sparringspartner og mentor på din spirituelle rejse
 • Vejledning og støtte fra erfaren healer, lysarbejder og spirituel vejleder

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup. Bor du for langt væk er det også muligt at aftale online møder. Ring gerne til mig på tlf. 3060 4470 eller send mig en mail, hvis du ønsker et online forløb.
Betaling: du betaler det fulde beløb inden vores første møde. Når du har bestilt dit forløb, aftaler vi vores første møde.
Det er muligt at aftale ratebetaling.

Item added to cart.
0 items - DKK